Zavřít reklamu

Republikánský kongresman Jason Chaffetz v ranní show na stanici CNN nedávno prohlásil, že nízkopříjmová skupina Američanů se bude muset rozhodovat mezi pořízením iPhonu a zdravotní péči. Dodal, že místo milovaného telefonu by se mohli rozhodnout pro druhou možnost. Z jeho výroku si nyní vystřelil komik Conan O’Brien.

„Víte co? Američané se musí rozhodovat,“ prohlásil v pořadu „New Day“ stanice CNN poté, co vyšla oficiální zpráva o náhradě ObamaCare. „A tak se možná namísto pořízení nového iPhonu, který se jim tolik líbí a za který chtěli utratit stovky dolarů, rozhodnou raději investovat do vlastní zdravotní péče.“

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Tým, stojící za show Conana O’Briena, kteří natočili parodickou reklamu na zdravotní péči „Apple Healthcare“. Reklama ukazuje svět, ve kterém jsou Apple produkty schopné odběrů krve, měření teploty a nejrůznějších lékařských vyšetření včetně histologických rozborů. Podívejte se sami, k čemu všemu tvůrci reklamy Apple produkty využili – můžeme vidět iPhone coby teploměr, iPad v roli neurologického vyšetřovacího kladívka, Apple Watch coby pásky přes oko, lehce hardcore šití za pomoci EarPods nebo rektálního vyšetření, kde…však uvidíte. „Už se nemusíte rozhodovat mezi Apple produktem a zdravotní péčí,“ hlásá spot.

Není to poprvé, co si Conanův tým střílí z Applu – do paměti lidí se zapsal například „reklamou“ na AirPods.

Apple Healthcare fb

Zdroj: 9to5Mac

Dnes nejčtenější

.