Zavřít reklamu

Microsoft ke konci minulého týdne prostřednictvím svého oficiálního blogu oznámil, že do Outlooku pro Mac přidává podporu oblíbených aplikací od Googlu, a to konkrétně kalendáře a kontaktů. Znamená to tedy, že uživatelé mohou synchronizovat a sledovat události v kalendáři a změny v kontaktech napříč různými zařízeními.

Outlook pro Mac už delší dobu umožňuje přidat účet Gmail, ale doposud se daly pouze přijímat a odesílat e-maily. S novou podporou uživatelé mohou přes Outlook pro Mac přidat, upravit či smazat konkrétní událost v kalendáři, přičemž tyto změny se projeví jak na iPhonu, tak i Androidu a počítači s Windows. To samé platí i pro změny v kontaktech.

Microsoft přináší i další užitečné funkce pro uživatele Macu, jako je například Focused Inbox. Jedná se o inteligentní třídění doručené pošty a přidávání priorit jednotlivým e-mailům. A následující novinkou je jednodušší rezervace pracovních a soukromých cest, které se po potvrzení automaticky přidají do kalendáře.

Aktualizace je uvolněná zatím pouze pro uživatele Insider Fast programu. Uživatelé používající službu Office 365 si na update budou muset ještě několik týdnů počkat.

Outlook-2016-for-Mac-adds-support-for-Google-Calendar-and-Contacts-1
ipad fb

Zdroj: The Verge

Dnes nejčtenější

.