Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Remote
Potřebujete nějaký dálkový ovladač pro váš Mac? Remote je ideální aplikací, jelikož vám umožní kontrolovat váš Mac pomocí iPhonu či iPadu. Aplikaci můžete využít jako klávesnici nebo trackpad. Také můžete pomocí aplikace ovládat hlasitost, prohlížet fotografie či si pouštět videa.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“2,99€“]

ManCam
ManCam je přehlednou a snadnou aplikací pro váš iPhone. Lehce přizpůsobte všechny parametry pro vytvoření dokonalé fotografie. S touto aplikací budete mít plnou kontrolu nad závěrkou, zoomem, ISO, vyvážením bílé, expozicí, ohniskem a časovačem.

[appbox appstore id1021094191 oldprice=“0,99€“]

Relaxia
Relaxia je perfektní aplikací pro vaší úplnou relaxaci a příjemný spánek. Aplikace má velmi příjemné uživatelské prostředí, které můžete přizpůsobit vašim osobním potřebám.

[appbox appstore id730813806 oldprice=“0,99€“]

Doodles
Doodles nabízí tu nejjednodušší cestu, jak aplikovat krásné a ručně kreslené vzory, které vám umožní personalizovat fotky. Využijte vzory z obrovské databáze, která byla vytvořená komunitou Doodle. Najdete zde ilustrace, které jsou inspirativní, vtipné, roztomilé, sezonní a mnoho dalších témat. Navíc můžete přidávat vlastní návrhy ilustrací.

[appbox appstore id708811884 oldprice=“0,99€“]

PDF it All
PDF it All je praktickou aplikací, která vám umožní velmi snadno konvertovat dokumenty, fotky, zprávy, kontakty, webové stránky a emaily na PDF soubory.

[appbox appstore id627640657 oldprice=“3,99€“]

Moment Mix
Moment Mix je výkonnou aplikací, která se zaměřuje na vytváření koláží z vašich fotografií. Aplikace nabízí velké množství editačních nástrojů, které vám pomohou vytvořit unikátní fotokoláž. Můžete využít např. filtry, efekty se světlem, různé obrazce, nastavení jasu, saturace, ostrosti a další praktické funkce. Moment Mix podporuje populární sociální sítě.

[appbox appstore id842599672 oldprice=“0,99€“]

Battleship Online
Měli jste rádi klasickou hru Lodě? V tom případě zkuste Battleship Online, jelikož vám tuto zábavnou hru hravě zprostředkuje. Dvě flotily se setkají a zvítězí ten kapitán, který má obezřetnou mysl a taktické schopnosti. Stanete se vítězem vy nebo vyhraje váš soupeř?

[appbox appstore id843976905 oldprice=“0,99€“]

Drop Theory
Drop Theory je relaxační, náročnou a fyzikální hrou o shazování čtverců a další tvarů. Přesuňte, převraťte a manipulujte s objekty. A především si odpočiňte od starostí.

[appbox appstore id1145978130 oldprice=“9,99€“]

Mafia Mystery
Mafia Mystery je kombinací klasické sociální a kartové hry, která vám přinese mnoho zábavy. Mafia Mystery je hra o městě, kde každou noc, když se měšťané uloží ke spánku, se objeví nějaké úmrtí. Následující den proběhne soudní řízení a rozhodne se o viníkovi. Cílem je zjistit, kdo je vlastně viník v průběhu vyšetřování. Pokud je zabito mnoho měšťanů, tak mafie zvítězí. Dokážete je porazit?

[appbox appstore id892955084 oldprice=“0,99€“]

Super Arc Light
Jste připraveni na vytrvalé přežití? Super Arc Light je stylová minimalistická arkáda, ve které musíte bránit svou základnu do posledního dechu proti vlnám nepřátel. Zkuste přežít co nejdéle a ničte své protivníky za pomocí rychlosti a přesnosti. Hra nabízí velké množství zbraní, které si můžete odemknout a každá nabízí velkolepé vizuální efekty.

[appbox appstore id884476753 oldprice=“1,99€“]

newapps iphone-6-apple-ios-iphone-46225

Dnes nejčtenější

.