Zavřít reklamu

Pozadí pro iPhone asi není nikdy dost. Naštěstí vznikají na různá témata stále nová a nová. Než ale hledat vhodné wallpapery všemožné na internetu, je mnohem snazší si stáhnout aplikaci, která vám naservíruje stovky až tisíce tapet, o kterých víte, že vám budou na iPhone dokonale sedět a můžete je pravidelně měnit. Takových aplikací existuje v App Store nepřeberné množství. Nyní se ale na scéně objevila nová, která sází především na maximální jednoduchost a bohatou nabídku wallpaperů, které se navíc průběžné aktualizují.

Její jméno je jednoduše Background a nabízí ty nejlepší fotografie z Unsplash. Background skutečně klade maximální důraz na jednoduchost. Popravdě si dovolím tvrdit, že jednodušší aplikaci jsem asi ještě neviděl. Jakmile si ji stáhnete z App Store (kde je mimochodem dostupná zcela zdarma), provede vás ve čtyřech krocích jednoduchým nastavením a ukáže vám, jak si tapety ukládat – stačí jen podržet prst na fotografii. V poslední kroku si také zvolíte, zda chcete, aby se ukazovaly nejpopulárnější, nejnovější nebo pro vás nejvhodnější tapety. Výběr můžete později změnit tak, že na iPhonech s 3D Touch displejem zatlačíte na ikonu aplikace a vyberete si jeden ze tří režimů řazení.

V Background nenaleznete nic jiného než tapety, kterými prostě jen procházíte od shora dolů a když se vám nějaká líbí, tak na ní podržíte prst, čímž si ji uložíte. Celou tapetu si můžete prohlédnout tak, že nakláníte iPhone do stran. Chystaná aktualizace by měla přinést widget, díky kterému bude možné měnit režim řazení i na telefonech bez 3D Touch.

[appbox appstore id1171036231]

https://vimeo.com/194498356

background-fb

Dnes nejčtenější

.