Zavřít reklamu

Applu údajně unikla dvojice výrobních dokumentů. Informace z nich potvrzují, že společnost na příští rok chystá tři modely iPhonů, high-endová varianta nese přezdívku „Ferrari“. S největší pravděpodobností půjde o modely sedmičkové řady s názvy iPhone 7s a iPhone 7s Plus. 

Zpráva o uniklých dokumentech se objevila na čínské sociální síti Weibo, kam ji umístil uživatel, který proslul vynášením informací z dodavatelského řetězce Applu ve východní Asii. Tři modely iPhonů, které mají vyjít v příštím roce, nesou kódová označení D20, D21 a D22, přičemž nejnovější iPhony 7 a 7 Plus nesly ve výrobním procesu označení D10 a D20.

leaked-documents

Uniklé informace jsou v souladu s předpověďmi, podle kterých Apple příští rok vydá dvě upgradované verze  iPhonu 7 – iPhone 7s a iPhone 7 Plus – a high-endový model, který bude disponovat dosud neuvedenými novými technologiemi. Očekává se, že bude mít celoskleněný design, bezrámečkový OLED displej, „neviditelný“ home button a nabídne kromě jiného i možnost bezdrátového nabíjení. Tento model nese v dokumentech přezdívku „Ferrari“. Pod touto lákavou přezdívkou by měl telefon nabídnout velký „nekonečný“ AMOLED displej. Obdobné vlastnosti předpověděl novému iPhonu Ming-Chi Kuo z KGI Securities, který tvrdil, že Apple do nových telefonů zařadí 5,1 – 5,2-palcové OLED displeje od Samsungu.

Velké změny by měly přijít uvnitř telefonu. „Ferrari“ by měl být osazen dvěma diskrétními jednotkami, propojenými flex kabelem. První deska by měla mít na starost operační procesy, záležitosti jako provoz Wi-Fi a mobilní komponenty by měla zajišťovat druhá deska. Slot na SIM kartu by se měl přesunout do spodní části telefonu, a to z toho důvodu, aby se uvolnilo místo pro vnitřní komponenty.

iphone-8-koncept-fb

Zdroj: AppleInsider.com

Dnes nejčtenější

.