Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Keep!
Keep! je užitečná aplikace, která vám umožní nahrát a uložit webové stránky pro offline přečtení na iPhonu a iPadu. Uchovejte zajímavé články, průvodce, inzerci, recepty a mnoho dalšího – záleží čistě na vás. Aplikace vám umožní ukládat obsah webových stránek ve formě PDF, HTML a textu.

[appbox appstore id911012246 oldprice=“0,99€“]

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

Moogli
Moogli je praktickou aplikací, která je vytvořená pro rodiny, páry či spolubydlící. Aplikace vám umožní perfektně spolupracovat se svými blízkými na nákupních seznamech a všelijakých denních úkolech.

[appbox appstore id1068103957 oldprice=“1,99€“]

Draw Pad 2
Draw Pad Pro 2 je oblíbená aplikace s téměř třemi miliony uživatelů. Jedná se o poměrně jednoduchou, ale efektivní aplikaci na poznamenávání vašich myšlenek, nápadů, tvorby a mnoho dalšího. Můžete psát, kreslit a tvořit téměř cokoliv díky svému iPhonu či iPadu.

[appbox appstore id823103356 oldprice=“2,99€“]

Ruler
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“0,99€“]

CleanUp
Vaše kontakty jsou jedny z nejdůležitějších dat na vašem iPhonu. Bohužel se občas stává, že mohou být vaše kontakty nepřehledné a zduplikované. CleanUp vám pomůže sloučit duplikované kontakty a uchová vaše kontakty naprosto v bezpečí. Aplikace vám umožní odstranit duplikované soubory, spojit kontakty s podobnými jmény a propojit kontakty s duplikovaným číslem nebo emailem.

[appbox appstore id1006863584 oldprice=“0,99€“]

Spher
Uvítali byste aplikaci, která by obsahovala všechny sociální sítě? Výborně, jelikož Spher nabízí např. Instagram, Facebook, Pinterest, Linkedin, Twitter, YouTube a mnoho dalších.

[appbox appstore id1095567001 oldprice=“1,99€“]

iScan Pro
i
Scan Pro promění váš iPhone a iPad na kvalitní a přenosný skener dokumentů. Aplikace vám umožní skenovat knihy, šeky, poznámky, rozvrhy, inzeráty a všechny typy dokumentů a uloží vše do formátu PDF. Aplikace umí automaticky detekovat okraje dokumentů, přiblížení a obsahuje všechny nezbytné funkce, které potřebujete pro skenování.

[appbox appstore id1030970372 oldprice=“2,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

Recenze uživatele:
,,Jedním prstem ovladatelná geniální strategická bitva typu boje jako v Heroes of might and magic. Navíc multiplayer. Miluju”

[appbox appstore id827101160 oldprice=“1,99€“]

apps iphone_6s-1920x1080

Dnes nejčtenější

.