Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Každý z nás jistě ví, co to tvrzené sklo je! Jedná se o nejlepší ochranu našeho jablečného miláčka, které dokáže zabránit poškození při menším pádu, nárazu, odření či umaštění. Existuje několik druhů tvrzených skel a někdy nemusí být snadné si vybrat to správné. Rozhodli jsme se Vám pomoci při výběru a nabízíme Vám tři akční nabídky tvrzených skel se speciální slevou pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem. Tvrzená skla jsou z internetového obchodu www.tvrzenysklo.cz , který nabízí široký sortiment zboží a aktuálně pracuje na novém eshopu, aby Vám mohl nabídnout mnohem více produktů a usnadnit jejich nákup.

  1. Barevná, oboustranná ochranná tvrzená skla – iPhone 5/5S/SE/6/6S/6Plus/6SPlus

Barevná tvrzená skla jsou ideální volbou, máte-li Váš iPhone v horším stavu. Tvrzené sklo dokáže skrýt škrábance či ťukance a dodá iPhonu druhý dech! K dispozici je pro všechny iPhony od iPhonu 5 po iPhone 6S Plus ve čtyřech barevných provedeních: zlatá, černá, stříbrná a pro slečny velice atraktivní barevná varianta “rosegold”, tedy růžovo zlatá. Součástí balení je krabička a samozřejmě dva čistící hadříky pro snadné očistění iPhonu před instalací nového tvrzeného skla.

obrazek1
  1. Prémiové 3D tvrzené sklo pro iPhone 6/6S a iPhone 6Plus/6SPlus

Prémiové tvrzené sklo se vyznačuje 5x vyšší odolností oproti klasickému tvrzenému sklu. Celý jeho povrch je tvořen kvalitním sklem, takže i zaoblené strany nenahrazuje tenký, elastický plast, ale kvalitní tvrzené sklo. Samozřejmostí jsou čistící prostředky pro snazší instalaci a dvě barevné varianty: černá a bílá. Tato skla jsou určena náročnějším uživatelům, kteří si potrpí na vysoce kvalitní zboží. Aktuálně jsou za jedinečnou zavádějící cenu a v kombinaci se slevovým kódem pro čtenáře magazínu jsou “za hubičku”.

obrazek2
  1. Klasické ochranné tvrzené sklo – rovné a průhledné

Pokud jste milovníky jednoduchosti, rozhodně je pro Vás vhodná poslední varianta, jedná se o klasická tvrzená skla, která nejsou nikterak zbarvena. Dosahují tvrdosti 9H a disponují například oleophobickou vrstvou na svém povrchu. Skladem jsou tvrzená skla nejen na VŠECHNY typy iPhonů a iPadů či Apple Watch, ale také na mobilní telefony ostatních značek… jako je např. Samsung, Lenovo, Huawei, Sony, LG a další.

obrazek3

Jakýkoliv nákup je možné uskutečnit na stránce www.tvrzenysklo.cz a rozhodně nezapomeňte na slevový kód LSA, díky kterému získáte 20% slevu z celé objednávky! Při nákupu nad 550 korun získáváte jakékoliv poštovné ZDARMA!

Pro ty, kteří se bojí aplikace tvrzeného skla, natočili jsme pro Vás jednoduchý videonávod, jak takové tvrzené sklo z našeho eshopu snadno nalepit:

Dnes nejčtenější

.