Zavřít reklamu

Standardní stopky v rámci iOS sice poslouží na úplně ty základní věci, ale jakmile chcete měřit trošku pokročileji, je na čase se podívat po alternativě. Jednou z nich je i aplikace +Stopwatch a jak již její název napovídá, nabízí něco navíc, co u běžných stopek nenajdete. Její hlavní výhodou oproti ostatním stopkám je fakt, že dokáže měřit několik účastníků a pamatovat si navždy jejich časy. Můžete si v ní vytvářet jednotlivé závody, přidat do nich soutěžící a následně jim měřit čas. Pojďme se podívat jak tato vychytávka funguje.

Na první záložce v +Stopwatch najdete klasické stopky, které ničím nepřekvapí, snad jen svoji jednoduchostí a intuitivním ovládáním, ovšem to má drtivá většina stopek. Ta pravá legrace začíná až na druhé kartě, kde si vytvoříte vlastní závod, do něhož přidáte účastníky a pak jim jednoduše každému změříte jeho čas. Okamžitě vidíte průběžného vítěze, a další místa, která navíc aplikace ocení pomocí medailí s příslušnými barvami.

+stopwatch
+stopwatch

I během měření můžete snadno vysunout boční panel, na kterém vidíte aktuální výsledky a po rozkliknutí také jednotlivé časy všech účastníků. Pokud chcete někoho například diskvalifikovat, můžete jeho čas vymazat. Jakmile pomocí tlačítka on/off ukončíte jeden závod, okamžitě můžete zahájit nový a přidat nové účastníky. Ten který jste ukončili najdete ve třetí záložce, kde je historie všech závodů, všech časů a všech jmen, ktré jste kdy měřili. Trenéři si tak nemusí nic zapisovat ani pamatovat a vše si uloží přímo a jednoduše do stopek!

Pokud jste trenér, učitel tělocviku, jezdíte na tábory nebo máte partu kamarádů se kterými se jen rád vsázíte, pak je +Stopwatch ideální aplikací pro měření všeho, co vás jen napadne s tím, že si nemusíte jednotlivé časy ani zapisovat, ani pamatovat. Časy máte vždy k dispozici seřazené přesně podle pořadí jak jednotlivý hráči, žáci nebo kamarádi skončili a vždy je tak můžete poměřit s novými časy. Aplikace by mohla nabídnout ještě další vychytávky, jako je například stopování všech účastníků najendou a postupné zastavování jejich časů a věřím, že právě tuto možnost přinese jedna z dalších aktualizací.

Dnes nejčtenější

.