Zavřít reklamu

Oficiální, pravý a nefalšovaný Black Friday je konečně tady. Se svou troškou do mlýna přišel i Apple, který se letos kupodivu zapojil také. Kupodivu proto, protože před dvěma roky s žádnou akční nabídkou pro Evropu (a tím pádem pro ČR) nepřišel, díky čemuž si i od svých příznivců vysloužil kritiku. Tentokrát si ale událost nenechal ujít a tak si akci na Apple produkty můžeme užít i v naší malé zemičce. 

Jak už jsme avizovali odpoledne, kdy už začal Černý pátek v Austrálii a na Novém Zélandu, Apple letos na Black Friday dává k nákupu dárkové karty. To znamená, že dnes na apple.com/cz neušetříte prakticky ani korunu, ale až budete provádět další nákup, můžete využít dárkovou kartu, kterou jste od Applu dostali a ušetřit. Kalifornský gigant si tak tímto krokem geniálně zaručí, že u něho všichni budou nakupovat jako diví.

Bohužel žádná sleva nebo příslušenství navíc k zakoupenému produktu se nekoná. Navíc dárkovou kartu nedostanete ke každému produktu, ale ve většině případů jen k těm starším a levnějším. Pokud tedy pokukujete po novém iPhonu 7, 7 Plus nebo MacBooku Pro s Touch Barem, tak vás musíme zklamat, koupí těchto produktů žádné výhody nezískáte.

Maximální hodnota dárkové karty je 5 000 Kč a získáte ji jen při zakoupení některého z počítačů Mac. Kompletní seznam dárkových karet a produktů, které musíte zakoupit, abyste nějakou získali, naleznete níže:

  • Dárková karta v hodnotě 625 Kč—Apple TV, Apple Watch Series 1 a iPhone SE
  • Dárková karta v hodnotě 1250 Kč— iPhone 6s and iPhone 6s Plus, iPad Air 2 a iPad mini 4
  • Dárková karta v hodnotě 2500 Kč—9.7palcový iPad Pro a 12.9palcový iPad Pro
  • Dárková karta v hodnotě 3750 Kč—12palcový MacBook, 13palcový MacBook Pro bez Touch Baru, starší generace 15lacového MacBook Pro, MacBook Air, iMac a Mac Pro.
black-friday-apple-fb

Dnes nejčtenější

.