Zavřít reklamu

U nás startuje Black Friday pochopitelně až o půlnoci a i když se drtivá většina tuzemských e-shopů zapojila do svátků již na začátku týdne, tak Apple si nechává slevy opravdu jen na jeden jediný den, a to právě na zítřek. Téměř nikde na světe pátek ještě není, ale v Austrálii (a na Novém Zélandu) již ano, a tak se díky této zemi (světadílu) dozvídáme, co přesně Apple na Black Friday nabídne a na co se můžeme těšit.

Pokud jste čekali slevy na nový MacBooky Pro s Touch Barem, iPhone 7, Apple Watch Series 2 a další, tak vás musíme zklamat. Apple za prvé zvýhodnil jen nákup starších produktů (kromě MacBooku Pro bez Touch Baru) a hlavně za druhé nenabízí žádnou slevu, ale jen vám k nákupu přidá dárkovou kartu. Hodnota karty se odvíjí od toho, jak drahý produkt zakoupíte. Pokud sáhnete například po některém MacBooku, dostanete dárkovou kartu v hodnotě 200 australských dolarů (přibližně 3 750 Kč).

Kompletní přehled pro Austrálii naleznete níže:

  • A$35 dárková karta—Apple TV, Apple Watch Series 1 a iPhone SE
  • A$70 dárková karta— iPhone 6s and iPhone 6s Plus, iPad Air 2 a iPad mini 4
  • A$140 dárková karta—9.7palcový iPad Pro a 12.9palcový iPad Pro
  • A$200 dárková karta—12palcový MacBook, 13palcový MacBook Pro bez Touch Baru, starší generace 15lacového MacBook Pro, MacBook Air, iMac a Mac Pro.

U nás v České republice bude situace s velkou pravděpodobností stejná, možná ještě o malinko horší. Hodnota dárkových karet v českých korunách je totiž prozatím ve hvězdách, ale až Apple o půlnoci Black Friday spustí, budeme vás pochopitelně informovat prostřednictvím článku.

black-friday

Dnes nejčtenější

.