Zavřít reklamu

30. září 1996 byl v České Republice spuštěn nový operátor Paegas, který se tak zařadil po bok Eurotelu a tito dva dlouhou dobu tvořili hlavní dvojici operátorů v ČR. K těm se v roce 1999 přidal Oskar a hlavní trio, které „přežilo“ dodnes bylo kompletní. V dnešní době jsou tato jména už v podstatě zapomenuta, jelikož Eurotel začal být O2, Paegas se stal T-Mobilem a Oskar se nyní jmenuje Vodafone. Kdo ovšem na Paegas nezapomněl je právě T-Mobile, který si na své spuštění velice dobře pamatuje. A vzhledem k výročí chystají speciální akci. 

Všichni zákazníci operátora T-Mobile (až na nějaké výjimky, viz zde) budou mít přes víkend internet v mobilu zcela zdarma. A aby toho nebylo málo, přes toto období nebude započítáván žádný FUP. Takže zcela zdarma a neomezeně!

Uživatelé budou moci žádat o bezplatné 1GB internetové balíčky skrze aplikaci Můj T-Mobile. Když vám balíček dojde, můžete okamžitě požádat o další. Data z balíčku vám pak zůstanou do konce zúčtovacího období.

Rádi bychom toto významné výročí oslavili společně se všemi našimi zákazníky a věříme, že data zdarma jsou ta správná volba,“ vysvětluje Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile, a doplňuje: „Pevně doufáme, že si dárek všichni naplno užijí. Nám se tím otevírá příležitost otestovat parametry naší sítě při vysoké zátěži a uživatelské chování klientů.

Celá akce se uskuteční od pátku 30.9. od 22:00 do pondělí 3.10. 2:00. Akce platí pro většinu zákazníků využívající internet v mobilu (pozor, neplatí pro domácí „Internet bez drátu“). Kompletní obchodní podmínky si pak můžete prostudovat zde. Určitě si ale nezapomeňte alespoň jeden balíček zarezervovat!

t-mobile_iphone_5_hero

Zdroj: T-Mobile

Dnes nejčtenější

.