Zavřít reklamu

unnamed-7Uživatel Redditu upozornil na novou vychytávku v osobní časové ose v Google mapách. I přesto, že množství hráčů Pokémon Go po počátečním boomu značně ubylo, stále se jedná o jednu z nejhranějších her v současnosti. Niantic sice už pod Google nepatří, ale vypadá to, že se spolu znovu částečně spojili, aby přinesli hráčům tuto novou vychytávku. Prvním, kdo na novou funkci v Google Maps upozornil, byl právě „GoldLeader272“ na Redditu.

Niantic stále pracuje na nových funkcích a obsahu do své nejúspěšnější mobilní hry Pokémon Go. Není tedy divu, že Google, pod kterým Niantic začínal, přiložil svou ruku k dílu tímto menším vylepšením svých map. Konkrétně do funkce Časová osa, která celý den zaznamenává vaši polohu a následně ji ukládá právě v podobě časové osy. Každý pohyb je možné následně upravovat a právě do této části editace Google novou funkci implementoval.

V zobrazení časové osy si můžete právě místo chůze, nebo jízdy dopravním prostředkem na určité místo vybrat, že jste chytali Pokémony. Co pro to musíte udělat? Otevřít si Google Mapy a kliknout na ikonu rozbalovacího menu. V něm byste měli vidět tlačítko Vaše časová osa, které vás přesměruje na stránku s možností zobrazení konkrétních dnů. Po vybrání konkrétního dne by se vám měla zobrazit časová osa vaší cestovní aktivity během vybraného dne. Už stačí jen kliknout na ikonu cestování a vybrat „Chytání Pokémonů.“

Niantic by měl během krátké doby vydat aktualizaci. Ta by měla oproti dnešní nové „šikovné“ funkci, která vám ukáže, kolik času ztrácíte hraním Pokémonů, přinést opravdové novinky. V blížící se verzi by měl Niantic přinést možnost obchodování a nový kamarádský systém. Můžeme také doufat, že bude konečně opraven systém hledání Pokémonů, který přestal fungovat během prvních týdnů vypuštění hry.

pokemon-go-770px

Zdroj: bgr

Dnes nejčtenější

.