Zavřít reklamu

Jestli hledáte skvělý software pro práci s videem, právě jste ho našli! Firma Digiarty Software totiž právě nabízí 80% slevu WinX HD Video Converter (Win/Mac), software pro práci s médii. Za bezkonkurenční cenu získáte software WinX HD Video Converter Deluxe s obrovským využitím. Software vám nabídne možnost převádět média formátů MP4, AVI, FLV, MKV s podporou dokonce 8K rozlišení! Dále vám umožní převádět různé typy videí pro přehrávání v iPhone, iPadu či telefonech s Androidem. Skvělou funkcí je též možnost spravovat AirPlay či zrcadlení, které znáte z produktů značky Apple. Vynikající funkcí je též stahování různých mediálních souborů z YouTube a dalších více než tří set multimediálních sítí. A ta nejlepší zpráva na konec – WinX HD Video Converter Deluxe je momentálně ke stažení zcela zdarma!

Balíček za bezkonkurenční cenu

Pro uživatele Windows:

Pokud se rozhodnete pro celou sadu úžasných produktů, získáte navíc ještě další čtyři programy. Nejprve si ale představme prim mezi všemi. Je jím rozhodně jeden z trojice programů WinX. WinX DVD Ripper Platinum, který získáte s celoživotním bezplatným upgradem! Tento program vám zajistí spolehlivě nejrychlejší a nejkvalitnější DVD ripper pro chráněné disky. Jeho síla spočívá v překopírování jakéhokoliv DVD na pevný disk a to dokonce v libovolném formátu pro přehrávání v počítačích nebo telefonech. Druhou třešničkou na dortu je program WinX HD Vidoe Converter Deluxe, který je též dodáván s doživotním bezplatným upgradem. Tento program umožňuje stahování a úpravu videí v jednom programu. Poslední z trojice velikánů je pak WinX DVD Copy Pro, který vám zase pomůže s kopírováním DVD bez jakékoliv ztráty kvality, na výběr je dokonce 9 režimů kopírování dat! A samozřejmě i tento produkt získáváte s celoživotním upgradem zdarma.

Pokud se rozhodnete pro koupi těchto užitečných softwarů, obdržíte k nim navíc celou řadu dalších skvělých programů zcela zdarma! Mezi nimi naleznete Ausologics Disk Defrag Pro, který vám optimalizuje ovladače pro zrychlení vašeho počítače. Glary Utilities PRO vám zase zajistí všechny opravy, údržbu a ochranu. Software ScreenCamera nabízí skvělou možnost pro nahrávání obrazovky. Můžete tak začít tvořit například různé tutoriály na YouTube. Posledním programem v balíčku je velmi užitečný Hide My IP, který blokuje různé spamové reklamy a stránky na webu. Díky němu tak surfování po internetu nabere zcela nový rozměr. Všechny tyto software můžete nyní získat v jednou výhodném balíčku s obrovskou slevou 80%!

Digiarty Software navíc svou bezkonkurenční nabídkou uspokojí jak uživatele Windows, tak uživatele se systémem macOS.

Pro uživatele macOS:

Softwaroý balíček se v dárkovém balení pro Mac od Windows mírně liší. V Mac balíčku můžete získat též doživotní plnou upgradovatelnou verzi programu WinX DVD Ripper pro Mac, který vám na vašem jablečném počítači umožní zálohovat a ripovat DVD na iTunes a tím pádem i do vašich telefonů čí iPadů. To vše samozřejmě v nejvyšší možné kvalitě.

Jako další obdržíte WinX HD Video Converter pro Mac, který vám umožní převádět videa ve formátu AVI, M2TS a MKV na váš iPad. Balíček též obsahuje program MediaTrans, který umožňuje přenos souborů na iPřistroje a Mac. Můžete pomocí něj například spravovat vaše vyzvánění či jiná média na vašem iPhonu. Posledním příjemným dárkem je 5KPlayer, který využijete de facto na veškeré přehrávání vašich souborů. Lze ale využít například i jako streamer médií pro AirPlay.

Ale pozor! Nabídka je časově omezené a končí už 28. května úderem půlnoci.

winx-fb

Dnes nejčtenější

.