Zavřít reklamu

Twitter iconTwitter dnes představil svůj „night mode“ neboli Noční mód pro svou stejnojmennou aplikaci na iOS. Nová funkce byla nejprve dostupná v aplikaci Twitter pro platformu Android a nyní se přibližně po měsíci dostává i na jablečná zařízení. Noční režim najdete v nastavení Twitteru a je určený k tomu, aby se vám lépe četli tweety ve večerních hodinách, když například už ležíte před spaním v posteli.

Po aktivování nočního režimu se jen přehodí světlé prvky na tmavé. Tradiční modrá pro Twitter na tlačících a dalších prvcích zůstane. Noční mód lze deaktivovat stejným způsobem, jako jste jej aktivovali a bohužel prozatím neexistuje v aplikaci její automatické zapínání ve večerních hodinách, jako je tomu například u funkce Night shift v iOS.

Na podobný Noční mód čekají uživatelé iPhonů už pěkných pár let a všichni jsme doufali, že s iOS 10 se ho konečně dočkáme. Prozatím jej Apple oficiálně nepředstavil, ale několik vývojářů odhalilo, že s v iOS 10 noční režim nachází, a tak se nabízí spekulace, že jej Apple odhalí až s nějakou větší aktualizací iOS 10 (například iOS 10.2), podobně jako to udělal již několikrát v minulosti, naposled s funkcí Night shift v iOS 9.3.

twitter move

Dnes nejčtenější

.