Zavřít reklamu

microsoft_store-iconMicrosoft dnes vypustil svojí novou reklamu na Surface Pro 4, ve které porovnává svůj tablet s iPadem Pro a jeho chytrou klávesnicí a střílí si z reklamy společnosti Apple, která má název „What’s a Computer?“, tedy v překladu „Co je to počítač?“. Srandu z Applu si Microsoft dělá už v názvu své nové reklamy – „What’s a Computer? Just ask Cortana“, neboli „Co je to počítač? Prostě se zeptejte Cortany“.

Reklama Microsoftu se zakládá na večírku, který pořádá Siri k oslavě své nové chytré klávesnice a říká tabletu od Microsoftu: „Teď jsem také počítač jako ty.“ Surface Pro 4 odpovídá otázkou, zda tablet od Applu má Intel Core i7 procesor, přístup k plnohodnotné verzi Microsoft Office, trackpad a externí porty, na což Siri odpoví: „Jak jsem řekla, právě jsem dostala klávesnici.“

https://www.youtube.com/watch?v=o_QWuyX8U18

Celá reklama po dialogu končí sloganem „Surface does more. Just like you.“ V překladu „Surface dokáže více. Stejně jako vy.“

Nová reklama pokračuje v řadě dalších reklam společnosti Microsoft, které si utahují z Applu a porovnávají například Surface Book s MacBookem nebo Windows 10 s OS X.

Ceny Surface Pro 4 začínají na 899 dolarech za 128GB interní úložiště a 4GB RAM a vyšplhá se až na 1 799 dolarů za 256GB interní uložiště s 16GB RAM. V porovnání stojí iPad Pro 799 dolarů za nejmenší úložiště, které činí 32GB a stoupá až na 1 099 dolarů za 256GB paměti s tím, že všechny iPady Pro mají 4GB RAM.

microsoft-surface-pro-4-fb
iPad Pro Surface Pro 4

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.