Zavřít reklamu

MacBook iconKomerční sdělení: Líbí se Vám MacBook, nicméně nechcete za něj utratit všechny svoje peníze? Jestliže chcete velmi chytře nakoupit MacBook a hned si například dopřát MacBook  Pro Retina s 13″ displejem, 8GB RAM a 128GB SSD diskem – stačí si připravit krásných 24.800Kč a za takto nízkou částku může být toto dokonalé zařízení Vaše. To vše a ještě více na AppleTRH.cz.

MacBook je skvělé zařízení pro každého z nás – jedná se o univerzální notebook, který je od roku 2014 dělán ve verzi PRO s retina displejem, což je skvělý a velmi jemný displej, díky kterému Vás nebudou bolet oči a to ani při několikahodinové práci a velké zátěži.

Jestliže chcete něco s větší obrazovkou a větším výkonem, k dispozici je pro Vás MacBook PRO s 15“ displejem, který je také v nabídce AppleTRH.cz – cena zařízení s i7, rokem výroby 2015 a 16GB RAM + 256GB SSD diskem vyjde na skvělou částku 44.800Kč, s půlroční zárukou.

AppleTRH.cz toho nabízí také daleko více a to jsou zařízení přesně pro Vás. Pokud chcete MacBook PRO a to jak s retina displejem nebo bez tohoto skvělého displeje – všechno je k dispozici a stačí si jenom pohodlně vybrat to nejlepší zařízení, které se bude hodit přesně pro Vaše potřeby.

Pokud máte nějakou představu o svém budoucím zařízením, nicméně si nejste na sto procent jisti, rozhodně navštivte prodejnu AppleTRH.cz v Plzeňské ulici 33 v Praze 5, kde o Vás bude dokonale postaráno, což je přesně to, co potřebujete.

Personál Vám poradí jaké nejlepší zařízení bude pro Vaše potřeby vhodné, což je ideální věc pro další výběr a vhodné určení nejlepšího zařízení. MacBooky jsou všeobecně dokonalé zařízení, nicméně je jich poměrně hodně a rozhodně je lepší raději o den více vybírat, než se v nákupu unáhlit.

AppleTRH.cz je Vám plně k dispozici a budeme se těšit na vaši návštěvu!

MacBook FB

Dnes nejčtenější

.