Zavřít reklamu

Brain BattleVzpomínáte si na dětské tábory, školy v přírodě nebo prázdniny u babičky? Když se nedalo jít ven, museli jsme se zabavit i bez počítačů, Playstationů nebo iPhonů a právě z té doby si jistě dobře pamatujete hru Jméno, Město, Zvíře, Věc. Nevinná hra, která dokázala zabavit na nejedno odpoledne však pekelně procvičovala i náš mozek.

Rozhodli jsme se, že se vrátíme do dětských let a vytvořili jsme obdobu Jméno, Město, Zvíře, Věc. Papír a tužku jsme samozřejmě vyměnili za displej vašeho iOS nebo Android zařízení a pokud vám chybí reální spoluhráči, stačí pozvat ty, kteří jsou připojeni na Facebooku nebo GameCenter.

To je však jediné co jsme změnili, jakmile hru poprvé spustíte, okamžitě zjistíte, že je přesně taková, jak si ji pamatujete z dětství. K dispozici jsou kategorie: zvířata, herci, auta, města, filmy, jména a seriály. Virtuální kolo štěstí pak po vašem roztočení vybere písmeno na které musíte hádat jednotlivé kategorie.

IMG_6292
IMG_6293

Pro ty z vás co snad o hře v životě neslyšeli jen upřesníme, že stačí napsat jakýkoli název z dané kategorie, začínající na vylosované písmeno. Pokud například vylosujete písmeno A, pak si stačí vzpomenout například na jméno Adam, město Adamov a tak dále. Navíc ty z vás, kteří se učí nějaký jazyk jistě potěší, že slova můžete hádat nejen v Češtině, ale také v Angličtině, Španělštině, Němčině, Portugalštině nebo Francouzštině!

IMG_6295

Dnes nejčtenější

.