Zavřít reklamu

iPhone 7 dual camera unik iconiPhone 7 se nám už na nějakých videích ukázal. Většinou se jednalo o různé makety, které byly vyrobené buď na základě informací z dřívějších úniků, nebo jako modely pro výrobu různého příslušenství, jako například kryty a obaly. Pouze jednou šlo o funkční kus. Nejčastěji jsme měli možnost vidět menší 4,7″ model, avšak jedno video nám také ukázalo modely 3, kdy jeden z nich byl větší (5,5″), obsahoval duální kameru a ještě ke všemu Smart Connector pro další příslušenství. Dnes tu máme další video, které ukazuje také 3 modely. Jeden „malý“ a dva velké s tím, že jeden z nich disponuje duální kamerou. Smart Connector je však tentokrát pryč.

Nově video tedy zachycuje opět tři modely, které by měl Apple v září představit veřejnosti. YouTube video zveřejnil server TachTastic.nl a mělo by se jednat o makety z Japonska. Zlatý 4,7 palcový model nepřináší nic nového a v podstatě se opět ukazuje to, co jsme už viděli na podobných videích několikrát. Tedy upravený design, změněné pruhy antény, větší čočku fotoaparátu, Lightning konektor místo klasického 3,5mm jacku a duální stereo reproduktory.

Nově se však ukazují dvě varianty Plus, tedy 5,5″ zařízení. Jeden obsahuje stejnou čočku, jako jeho menší sourozenec, druhý však přichází s duální kamerou, chybí mu ovšem již zmiňovaný Smart Connector, který se nacházel na pár maketách z minulých týdnů. Tento „top model“ se by se měl údajně nazývat iPhone Pro, ovšem pojmenování nadcházejících telefonů je také jedna velká neznámá. Již za necelý měsíc pak uvidíme, jak to ve skutečnosti bude a kolik iPhonů Apple vlastně představí. Tak jako tak to vypadá, že pryč jsou ty časy, kdy byl iPhone prostě iPhone a člověk si nemusel vybírat z mnoha různých konfigurací. Zda-li se Applu tento krok vyplatí ukáže až budoucnost. Když to společnost zkoušela naposledy, příliš dobře to neskončilo…

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.