Zavřít reklamu

Night shift iconJe to dva dny, co Samsung představil novou vlajkovou loď ve formě modelu Galaxy Note 7. Tento model má v podstatě vše, co si může zákazník od takového telefonu přát. Dokonce nabízí i skener duhovky, což je něco co se do iPhonu dostane až v roce 2018. Vypadá to tedy, že má Samsung s modelem Note 7 opravdu dopře našlápnuto. Teď se ovšem ukázalo, že se vydání opět neobešlo bez zbytečného faux pas. Včera jsme psali o tom, jak si marketingový vice prezident rýpl do Apple během představení. Teď vyšlo najevo, že zkopírovali i režim Night Shift.

S novým modelem přichází také nová verze nadstavby TouchWizz, která přináší nové prvky. Mimo jiné také režim omezení modrého záření displeje. Jedná se prachsprostou kopii režimu Night shift, který Apple představil letos v iOS 9.3. Samozřejmě že Apple také nebyl tím prvním, kdo s něčím podobným přišel do svých zařízení. Byl ovšem prvním, kdo s tímto režimem přišel ve velkém a nabídl ho jako jednu z hlavních součástí nastavení telefonu.

A Samsung to teď dokonale zkopíroval. V nastavení zobrazení je možné si tento režim, který „šetří vaše oči od agresivního modrého zaření, vypnout nebo zapnout. Stejně tak se dá aktivovat a deaktivovat v panelu rychlého nastavení. Na rozdíl od Applu však Samsung nepřináší možnost automatického zapnutí v konkrétní denní dobu. Je velice pravděpodobné, že se v blízké budoucnosti rozšíří tato funkce také do ostatních modelů Samsungu.

Galaxy Note 7 Night shift

Zdroj: sammobile

Dnes nejčtenější

.