Zavřít reklamu

china-unicom-iphone-7-4-color-and-dual-camera-600x600Každý rok je to stejná písnička, už od ledna se objevují spekulace, které zahájí hned na začátku roku jeden významný analytik, poté tak zhruba tři měsíce řešíme jen analytické názory a spekulace a během března – dubna se objevují první fotografie uniklých dílů a s tím jak se blíží prázdniny, objevují se čím dál větší díly. Během léta se pak objeví nějaké to šasi, nějaké to video a v září pak Apple představí to, co od začátku roku všichni očekáváme a v podstatě již i známe.

Jen málo kdy se však stane, že informace o novém očekávaném modelu iPhonu uniknou ze strany jednoho z největších operátorů na naší planetě. China Unicom byl však tak strašně uchvácen novým iPhonem 7, že informace o něm vložil do obrázku a ten ukázal jako teaser na nový iPhone. Teaser obsahoval obrázek s upoutávkou na nový iPhone, kterou vytovřil čtvrtý největší operátor na naší planetě.

china-unicom-iphone-7-4-color-and-dual-camera-600x600

První věc kterou nám China Unicom prozradil je fakt, že se iPhone v roce 2016 bude skutečně jmenovat iPhone 7. Další informací kterou se dozvídáme je, že se skutečně dočkáme duálního fotoaparátu a na konec je zde další důležitá novinka a to je fakt, že barvu Space Gray nahradí Deep Blue! iPhone 7 by měl být představen 6. nebo 7. 9. 2016 a do prodeje by se měl v USA dostat již 16. 9. 2016.

china-unicom-iphone-7-4-color-and-dual-camera-1
china-unicom-iphone-7-4-color-and-dual-camera-2

*Zdroj: techorz.com

Dnes nejčtenější

.