Zavřít reklamu

Je to pár dní, co jsem na YouTube narazil na video, na kterém byl zachycen Steve Jobs, prezentující před městskou radou Cupertina projekt na Apple Campus 2. Jednalo se o vskutku zajímavé povídaní. Ať už z toho důvodu, že to Jobs pojal jako klasický „produktový pitch“ ale také proto, že to bylo jedno z posledních veřejných vystoupení než zemřel. Městské radě představoval návrh celého komplexu a mimo jiné zazněla informace, že by ke stěhování mělo dojít do konce roku 2015. Jak již víme, nestalo se tak. Pojďme se ale podívat na to, jak Apple Campus 2 vypadá přesně rok poté, co se podle původních předpokladů mělo dokončit stěhování zaměstnanců. 

Termíny se posunují a u takto obrovských staveb je to pochopitelné. Původní termín konce roku 2015 se ukázal být nereálný již poměrně brzo. Proto se stěhování o rok posunulo, na konec roku 2016. Jak víme, i tento termín se nestihl, ačkoliv jen o kousek. Stavební práce by měly být dokončeny během prvních dvou měsíců příštího roku a stěhování by mělo začít do začátku jara. Povrchové úpravy se ještě více než půl roku potáhnou, ale Apple Campus 2 jako takový by měl začít fungovat do několika měsíců.

Ke konci roku se objevilo další video, které nám již tradičně přináší ukázku toho, co se za poslední měsíc stihlo práce. Jako bonus ovšem máme novinku, v podobě snímku s  velmi vysokým rozlišením (složeným z deseti 100MPx snímků), který zachycuje Apple Campus 2 z ptačí perspektivy. Video si můžete prohlédnout níže, fotografii v plném rozlišení pak najdete zde.

apple-campus-christmas-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.