Zavřít reklamu

Hajek iPhone 7 iconDle posledních úniků to vypadá, že vzhled nového iPhonu 7 už je víceméně potvrzený. Již několik týdnů po internetu kolují snímky (původem z Číny samozřejmě), na kterých se očividně nachází pořád stejný model zadního krytu telefonu. Dá se tedy téměř s jistotou předpokládat, že to nový iPhone bude vypadat právě takto. Včera jsme vám přinesli fotografie několika barevných variant tohoto krytu, dnes se na webu objevilo první video. Krátký záznam víceméně potvrzuje vše, o čem se do této doby mluvilo a spekulovalo. Včetně absence 3,5mm konektoru.

Video pochází opět z čínské sociální sítě Weibo. Nějaký člověk na něm drží dva údajné iPhony 7 (Space Grey a Silver variantu) a ukazuje je na krátkém videu. Kromě zadní strany je vidět i spodní hrana, na které je patrná poloha Lightning konektoru a pak něco, co by mohly být stereo reproduktory.

iphone-7-couleurs

Video opět potvrzuje to, co už dlouhou dobu víme. Kosmetických změn bude minimum, designový jazyk zůstává podobný tomu z modelů 6 a 6s. Jedinou změnou je zvetšený otvor pro kameru (a jinak vyrobený, místo malého kovového kroužku je nyní prostor vylisován ven z těla telefonu) a předělané pruhy antény. V poslední řadě pak absence 3,5mm konektoru na úkor moderního rozhraní Lightning. Většina zásadních změn se tak odehraje pod kapotou a doufejme že to budou pořádné pecky, jinak totiž telefon nenabízí příliš mnoho důvodů k opodstatněné koupi.

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.