Zavřít reklamu

fit4 copyKomerční sdělení: Léto už je v plném proudu a plavková sezóna stejně tak. Pojem „plavková sezóna“ neděsí pouze ženy, ale i muži chtějí do plavek pořádně „máknout. Léto přímo vybízí k venkovnímu sportování. Podívejte se s námi na TOP 3 letní sporty a na to, jak se na ně obléknout, aby váš trénink byl efektivní, a zároveň jste přitom vypadali fakt dobře. Inspirujte se sportovními modely z Total-store.cz

Sportovní plavky i módní plavecké šortky jsou vyrobeny z kvalitních a velmi odolných materiálů. Plavky adidas disponují funkčními technologiemi Infinitex+ nebo XtraLite Lycra, které ochrání plavky před nežádoucím vlivem chlóru a především udrží jejich tvar. Trendy plavecké šortky nabízí značka O’Neill, která si potrpí na maximální styl a pohodlí.

Všechny plavky z Total-store.cz disponují rychleschnoucím materiálem, který vás v létě udrží v komfortním pohodlí po celý den. Je jen na vás, který střih a barevnou kombinaci zvolíte. Zaručujeme vám však, že si rozhodně vyberete.

[lsagallery]

plavani

Fitness
Pánové, potrapte trochu svaly, vyrýsujte tělo a udělejte něco pro své zdraví. Oblékněte na posilování funkční oblečení. Zapomeňte na bavlněná trička a tepláky, ve kterých se akorát nepříjemně zapotíte. Volte materiály s technologiemi odvádějící pot od těla a poskytující dostatečnou prodyšnost. K těmto technologiím patří např. adidas ClimacoolClimachill nebo Nike Dri Fit. Udrží vás po celý trénink v příjemném a chladivém pohodlí. Nezapomínejte ani na kompresní modely, které obepnou svaly tak, aby trénink byl maximálně efektivní. Milovníci crossfit rozhodně volí značku Reebok!

13086737_10154267944862994_2880762228333997049_o

Běh
V TOP 3 letních sportech rozhodně nesmí chybět běh. Základem efektivního a správného běhu je obuv. Výběru běžecké obuvi věnujte obzvlášť velkou pozornost. Boty vybírejte podle terénu, ve kterém převážně běháte. Velkou roli hraje také design! V obuvi, která se vám opravdu libí, se hnedka běhá lépe. Vyhněte se „low cost“ variantám, nemá to smysl. Odrovnáte si kolena a běh si prostě neužijete. Zaměřte se především na značky adidas, Nike, Puma, Reebok nebo Lotto.

  • Podívejte se na Total-store.cz a vyberte si to nejlepší na sport i běžné nošení.
fitness

Dnes nejčtenější

.