Zavřít reklamu

NBA2K14Společnost 2K vydala nejnovější pokračování oblíbené basketbalové hry NBA 2K15 pro iOS zařízení. Nová verze NBA 2K přináší aktualizovaný seznam hráčů a stadionů pro nadcházející sezónu 2014-2015, plnou podporu Game Center, podporu Multiplayeru a možnost hrát proti kamarádům přes Bluetooth. Hra obsahuje také nový multi-sezónní režim, přepracované komentáře a co je nejdůležitější nové, intuitivní ovládání.

NBA 2K15 je posledním přírůstkem nejlepší hry s oficiální licencí od NBA. V loňském roce si NBA 2K13 na konzole odneslo 38x vítězství v kategorii sportovní hra roku pro konzole v nejprestižnějších herních magazínech světa a v letošním roce se bude stejného výsledku snažit dosáhnout také iOS verze, která nabízí ještě více propracované vlastnosti jednotlivých hráčů. To znamená, že bude mnohem více poznat pokud se rozhodnete smečovat s LeBronem Jamesem nebo pokud vystřelíte za tři body s Kobem.

Oproti klasické verzi NBA, kterou jsme měli možnost vyzkoušet na PS4, nabízí hra pochopitelně značně nižší grafické detaily a hůře je na tom taktéž samotná kariéra. Ovšem co se týká možností ovládání, nastavení teamu a dalších herních detailů, je na tom mobilní hra již velmi podobně jako její větší sourozenec z PS4.

Hráči se mohou například zranit nebo může dojít k vyfaulování a tak dále. To vše přispívá atmosféře, která je prakticky stejná v mobilní, tak i v klasické desktopové a konzolové hře.

Dnes nejčtenější

.