Zavřít reklamu

quickset icon

Tisková zpráva: Apple a především iPhone jsou stále populárnější. Jednoznačně bude každý souhlasit s tvrzením, že iPhone má jakési postavení ve společnosti a mnoho lidí si ho kupuje i kvůli své image. Velkou popularitu mobilního telefonu s logem nakousnutého jablíčka využívají i podvodníci a čínští výrobci, kteří vyrábějí padělky iPhonů. Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, tak při zakoupení iPhonu z druhé ruky nemáte vždy 100% jistotu, že v ruce držíte originální iPhone. Pokud budete mít štěstí, tak iPhone v ruce držet budete, ale vzniká riziko, že si zakoupíte poškozené, utopené nebo blokované zařízení.

Naštěstí ale existuje e-shop jako je Quikset.cz, u kterého máte 100% jistotu, že si zakoupíte funkční a nepoškozený iPhone za skvělou cenu. Velkou výhodou Quiksetu je především rozdělování iPhonů do kategorií, a to konkrétně A+, A, B, C. Díky rozdělení víte, jaký iPhone kupujete a můžete si tak bez sebemenšího problému zakoupit jak nový, tak i použitý iPhone téměř za bezkonkurenční ceny. Díky rozdělení nekupujete zajíce v pytli, ale opravdu víte, jaký iPhone vám dorazí nebo si ho vyzvednete v jejich kamenné prodejně.

Pokud na webových stránkách narazíte na iPhone, který je zařazen do kategorie A+, znamená to, že kupujete iPhone v kompletním balení, který je ve stavu nových kusů. Kategorii A mají iPhony, které jsou použité, ale zároveň jsou v zánovním stavu. Pokud si pořídíte iPhone kategorie B, tak vám domu dorazí iPhone, který je plně funkční a má na sobě určité známky použití (nikoli například poškrabaný LCD displej), ale přesto je plně funkční. V kategorii C jsou mobilní telefony, které na sobě mají větší známky poškození, mezi které mohou patřit škrábance. I telefon kategorie C je plně funkční a neblokovaný.  Je samozřejmé, že od kategorie se také odvíjí koncová cena iPhonu.

Určitě vás také potěší, že společnost na iPhone každé kategorie poskytne 12ti měsíční záruku. O kvalitě rozdělování do kategorií svědčí i 8 letá zkušenost společnosti s prodejem iPhonů.

Pokud si chcete svého nového miláčka chránit, můžete taktéž zakoupit originální certifikované Apple příslušenství na webových stránkách Quikset.cz. Pouzdro, obal, kabel či fólii tak nemusíte objednávat z dalšího e-shopu, kde mohou být ceny příslušenství ještě mnohem vyšší.

quikset fb

Dnes nejčtenější

.