Zavřít reklamu

Nintendo games iPhone iconZdá se, že Nintendo začíná chápat, že jejich herní konzole se už větším hitem nestanou, protože v dnešní době vládnou především smartphony, na které existují statisíce her a mnohdy jsou i kvalitnější a zajímavější, než právě ty na Nintendo 3DS. Právě proto podle nových zpráv společnost zvažuje, že začne vyrábět ovladače a další herní příslušenství pro hraní her na chytrých telefonech, mezi kterými samozřejmě nebude chybět ani iPhone.

Nintendo by ale nepředstavilo jen tak ledajaký ovladač. Společně s ním byste si totiž zakoupili jedinečnou hru, kterou by bez ovladače v podstatě nebylo možné ovládat. Navíc by ovladač mohl disponovat ještě jedním displejem, který by tak spolupracoval s displejem iPhonu a společně by vytvořili herní konzoli podobnou již míněnému Nintendu 3DS.

Nintendo se také opět nechalo slyšet, že jejich hry, které chytají pro iPhone, nemají přinést běžný herní zážitek a důkazem toho je již vydaná hra Miitomo a rozhodně také Pokemon Go, která využívá rozšířené reality, jelikož chytáte pokémony ve skutečném světě pomocí svého smartphonu. Do března 2017 plánuje společnost vydat dalších 5 her, přičemž Fire Emblem a Animal Crossing dorazí ještě tento rok.

gamevice_4

*zdroj: Macumors

Dnes nejčtenější

.