Zavřít reklamu

Hajek iPhone 7 iconDalší den, další únik, další fotografie iPhonu. Vypadá to, že takto bude vypadat hodně následujících dní. Začíná to ale trochu vypadat, že nové úniky toho už moc nového nepřinesou. Většina věcí, které na únicích jsou vidět, jsou už delší dobu známé. Jediné novinky, které nás ještě mohou nějakým způsobem překvapit jsou ty, které se odehrávají pod kapotou. Nebo na straně softwaru, ale i o to se beta testeři umějí postarat. Ve finále tedy v září žádné velké překvapení vůbec být nemusí. Ale nepředbíhejme a pojďme se podívat, co nám dnešní únik přináší.

Tentokrát byla fotografie zveřejněna na serveru techtastic.nl a jejím hlavním hrdinou jsou záda iPhonu 7. Na fotografii můžeme vidět již staré známé, a to zvětšený prostor pro zvětšenou čočku fotoaparátu a odlišně provedené plastové pruhy antény. Jedná se o fotografii, která by měla být pořízena v jedné z montoven v Číně. Jak jistě víte, Apple má v Číně mnoho partnerů, u kterých se iPhone smontovává dohromady. Například Pegatron nebo Foxconn.

Nic víc, mimo výše zmíněné poznatky, nelze z fotografie vyčíst, jelikož se nejedná o žádný kvalitní obrázek. Na spodní straně telefonu je patrný konektor pro Lightning a také je vidět, že na spodní straně opravdu není 3,5mm konektor. Kromě loga Applu, nápisu iPhone a dalších nutných textů není na zádech telefonu nic nového a zajímavého. Na další zprávy, které snad přinesou i nějakou novinku, si tedy musíme počkat až do dalšího úniku. Ale nebojte se, do konce týdne se jich ještě pár objeví…

iphone-7-leak

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.