Zavřít reklamu

HealthKit

Apple se zajímavá o zdraví svých uživatelů stále více a chce , aby uživatel díky technologiím prožíval ještě lepší život. Apple Watch vás dokonce upozorní, že dlouho sedíte a měli byste se zvednout a minutku si zacvičit. Apple chce v budoucí aktualizaci aplikace Zdraví, která je předinstalována v každém iOS zařízení přidat možnost, díky které se budete moci zaregistrovat jako dárci orgánů a postačí vám k tomu pouze iPhone.

Aplikace Zdraví je velice užitečný nástroj pro ty, kteří se snaží být stále fit a pro ty, kteří musí a mají potřebu sledovat svůj aktuální zdravotní stav. Aplikace dorazila v roce 2014 společně s iOS 8, ale podle posledních průzkumů ji využívá velice malé množství uživatelů. Podle nejnovějších zpráv se v jedné z budoucích verzí operačního systému iOS dočkáme předělané aplikace Zdraví, pomocí které se budou moci uživatelé zaregistrovat jako dárci orgánů. Proces prý bude údajně velice jednoduchý. Zatím ale není jasné, jaké údaje bude chtít Apple po uživateli, aby se mohl do registru dárců orgánů zaregistrovat.

Tim Cook řekl, že by nová aktualizace měla pomoci zmírnit dlouhotrvající nedostatek dárců orgánů. Tim také prozradil, že funkce by však měla být zpočátku dostupná pouze v USA.

health zdravi fb

*Zdroj: iPhoneHacks.com

Dnes nejčtenější

.