Zavřít reklamu

Shot on iPhone 6

Pokud Apple spustí nějakou reklamní kampaň, tak ve většině případů ,je ve všech koutech celého světa na stejné téma. Apple nyní světu ukázal v rámci kampaně „Shot on iPhone“ nové billboardy a bigboardy s barevnými fotografiemi. Všechny fotografie jsou vyfoceny na iPhone 6s, který zároveň velké bannery propagují. Nová Shot on iPhone kampaň, která má název Colors je dle odborníku nejvíce diletantská billboardová kampaň Applu všech dob. Apple se v kampani zaměřuje především na výrazné světlé barvy, které celému snímku dominují.

Obrázky jsou po celém světě jiné, a v každém městě kde je kampaň umístěna, se snaží Apple vyzdvihnout fotografie od místních umělců. Apple ukázal některé fotografie pomocí TechCrunch.

Kampaň by měla zamířit do USA, Kanady, Velké Británie, Austrálie, Francie, Německa, Itálie, Španělska, Švýcarska, Turecka, Ruska, Spojených arabských emirátů, Brazílie, Chile, Kolumbie, Mexika, Japonska, Singapuru, Honkongu, Indie, Koreje, Číny, Malajsie, Nového Zélandu a Thajska. Dalo se očekávat, že Česká republika se oficiální kampaně Applu nedočká, ale je možné, že místní Premium Reselleři nějakou podobnou kampaň vymyslí.

S vydáním iOS 10 se snažím klást ještě větší důraz na fotografování. Nově bude Fotoaparát ještě více přístupný z uzamčené obrazovky. Nová aktualizace přináší lepší funkce pro aplikaci Fotky.

shanghai-china
seoul-korea
colors shot on iphone fb

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.