Zavřít reklamu

ikona 382033_larger (1)Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Frugi
Přijde vám, že všechny své peníze bleskurychle rozházíte a ani nevíte za co? V tom případě si stáhněte Frugi, jelikož s její pomocí budete mít naprostý přehled o tom kolik peněz a za co vlastně utrácíte. Aplikace vám mimo jiné nabízí i možnost nastavit si připomínky na důležité platby a samozřejmostí je zaheslování celé aplikace. Začněte zodpovědně spravovat své finance a mějte přehled o vašich příjmech i výdajích. Český jazyk je aplikací plně podporován.

[appbox appstore id630382033 oldprice=“4,99€“]

Remove Ads
Remove Ads je užitečná aplikace, která vám umožní prohlížet webové stránky bez jakýchkoliv otravných reklam. Díky aplikaci budete mít nižší využití mobilních dat a rychlejší načítání webových stránek.

[appbox appstore id1110692259 oldprice=“0,99€“]

LiquiPad
LiquiPad je vizuální hračkou, která promění povrch vašeho iPhonu na několik odlišných virtuálních tekutin, které reagují na vaše dotyky. Tyto efekty jsou jednak uklidňující i zábavné. Obsahuje 12 tématických celků.

[appbox appstore id382777317 oldprice=“0,99€“]

Speed PRO Multiplayer
Speed PRO je úžasnou multiplayer hrou pro osoby, které rádi chodí, běhají, jezdí na kole či dělají jakoukoli sportovní aktivitu. Stáhněte si tuto fajnovou aplikaci a proměňte vaše pohybové aktivity na vzrušující a kompetitivní multiplayer hru.

[appbox appstore id393763680 oldprice=“0,99€“]

Compass++ HD
Compass++ HD vám nabídne unikátní HD kompasové motivy, mezi kterými si můžete vybrat přímo na vašem iPhonu a iPadu. V této aplikaci můžete za pomocí gesta swipe měnit více než 15 motivů kompasů.

[appbox appstore id428474548 oldprice=“6,99€“]

The River Tests
The River Test je sbírkou puzzle her, které spočívají v přecházení řeky pro váš iPhone, iPad a iPod Touch. Pro každý level je určen jeden test, který doopravdy prověří vaše logické myšlení. Zatím aplikace nabízí osm unikátních hádanek a nevyžaduje připojení k internetu. Vývojáři píší, že pouze 10% lidí dokáží všechny testy vyřešit. Domníváte se, že patříte mezi 10% osob, které tyto rébusy dokáží rozluštit? Pak si je vyzkoušejte a sami uvidíte.

[appbox appstore id473689303 oldprice=“0,99€“]

Twisty Planets
Twisty Planets je unikátní 3D puzzle hra, ve které musíte pomoci chlapíkovi Qub uniknout z planet, které jsou plné zákrutů. Také musíte najít hvězdy, které vám pomohou najít cestu z 3D planet. Hra nabízí 100 záludných levelů, 5 odlišných galaxií, které můžete prozkoumat a mnoho dalšího.

[appbox appstore id845143769 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.