Zavřít reklamu

uber new icon

Uber je poněkud kontroverzní služba, která rozdělila zákazníky a taxikáře na dva tábory. Zákazníci si chválí především nižší ceny a hlubokou integraci s mobilem, zatímco taxikáři vidí Uber jako velkou konkurenci a snaží si proti službě bojovat v několika státech světa. Pokud budete cestovat s automobilem uberPOOL, budete sedět v cenově nejdostupnějším automobilu Uberu, který vám dokonce zaručuje dopravení na místo do daného času, který ještě před objednáním Uberu vidíte na obrazovce. Pokud se ale stane, že vás řidič dopraví na místo pozdě, dostanete od Uberu jako omluvu 2$ na další jízdu.

I když Uber několik měsíců jezdí v ulicích Prahy, je funkce uberPOOL zatím k dispozici pouze v Los Angeles, ale Uber plánuje službu, která se snaží zaručit čas příjezdu rozšířit o do dalších států. Vzhledem k tomu, že máme i desítky čtenářů v L.A. sdělíme vám, jak cestovat se službou uberPOOL.

Pokud chcete cestovat s uberPOOL a potřebujete se dostat například na důležitou obchodní schůzku skutečně v čas, tak se nejprve ujistěte, že máte staženou nejnovější verzi aplikace Uber. Poté v dolním seznamu vyberte uberPOOL a následně umístěte „špendlík“ vyzvednutí a následně cílovou pozici na mapu. Ihned uvidíte cenu a čas, který se vám snaží Uber zaručit, že budete na daném místě, v čase je samozřejmě započten i čas příjezdu řidiče na místo vyzvednutí. Poté již stačí Uber objednat a vyčkat. Pokud se stane, že vás řidič nedoveze na místo určení v čas, budou na váš Uber účet přičteny 2 dolary na další jízdu.

Uber má údajně velice sofistikovanou technologii, která zjišťuje aktuální stav dopravy v reálném čase a podle toho vypočítá čas jízdy. Vzhledem k tomu, že bude společnost „dávat“ lidem peníze, musí si být jistá, že algoritmus funguje opravdu skvěle, aby Uber nemusel ze své kapsy vytáhnout tolik peněz.

uber fb new

*Zdroj: Bgr.com

Dnes nejčtenější

.