Zavřít reklamu

AMPWare Case iconMožná si ještě vzpomínáte na obal AMPWare Case, o kterém jsme před pár měsíci na LsA psali. Jde totiž o zajímavý obal pro iPhone, který má na zádech kličku. Uvnitř obalu je dynamo a pokud tedy kličkou budete točit, iPhone se bude dobíjet. Výrobce uvádí, že vám stačí 5 minut točení, abyste prodloužili výdrž svého iPhonu o další hodinu běžného používání nebo pět hodin pohotovostního režimu. AMPWare Case si nechal zaslat i slavný youtuber Lewis Hilsenteger z Unbox Therapy a ukazuje nám tak na videu, jestli obal vůbec funguje a jak moc dokáže iPhone nabít.

Lewis hned na začátek uvádí, že obal slouží jen pro krizové situace, když se například vydáte na nějakou nebezpečnější výpravu do neznámé přírody a ztratíte se nebo se cesta prodlouží natolik, že se vám během ní iPhone vybije a vy si potřebujete minimálně zavolat. Obal vás také může zachránit v době zombie apokalypsy, ale otázkou je, jestli bude mít ještě cenu někomu volat.

Youtuber vzal úplně vybitý iPhone 6s, aby obal otestoval, jestli jej zvládne nabít natolik, aby bylo možné jej zapnout a třeba i zavolat. Nejprve točil 2 minuty a pokusil se poté telefon zapnout, ale ten byl pořád vybitý a nereagoval. Po několika dlouhých minutách točení se Lewis nakonec dostal na 5% a snažil se iPhone nabít ještě víc, ale zatím co on točil, iPhone se dokonce vybíjel namísto toho, aby se nabíjel.

Závěr je tedy jasný. Pokud si potřebujete uprostřed divočiny z iPhonu jednou zavolat o pomoc, pak vás AMPWare Case zachrání. Abyste si jej ale vzali například na celodenní výlet s přáteli a večer na grilovačce točili před ostatníma jako blázni, abyste mohli hodit pár příspěvků na Facebook a chatovat s přítelkyní, k tomu obal moc není. Zapomenout můžete i na to, že byste páčkou nabili iPhone na 100%, to byste se asi utočili k smrti.

Na níže uvedené video od Lewise určitě doporučuji mrknout. Docela se pobavíte.

AMPWare Case FB
AMPWare Case 3
AMPWare Case 4
AMPWare Case 2

Dnes nejčtenější

.