Zavřít reklamu

App-Store-apps iconPo výpadku z minulého týdne, který postihl nejen iCloud a iTunes, ale i ostatní služby Applu, hlásí uživatelé další problémy. Konkrétně se jedná o problémy s přihlašováním do App Store a iTunes Store. Chyba by se měla týkat pouze iOS. Problém tkví přímo v přihlášení, u kterého se objeví hláška, že Apple ID uživatelské jméno a heslo není správné. Pár uživatelů si stěžuje i na to, že se jim zobrazuje chybová hláška s tím, že jejich Apple ID vůbec neexistuje. Nepomohla jim změna hesla ani kontaktování podpory.

Jen u přihlašování to ale neskončilo. Další uživatelé zase tvrdí, že se jim ani nenačetl App Store, místo kterého vidí jen bílou stránku nebo chybovou hlášku. Najdou se dokonce i tací, kterým se na zařízeních objevily stažené aplikace, o kterých ani nevěděli nebo dokonce dostali hlášení, ve kterém stojí že jejich účet byl napaden.

Sám Apple ještě žádné prohlášení nepronesl a webová stránka nehlásí žádné problémy. Pouze na některé příspěvky reagovala s tím, že od nich che více informací o daných problémech.

Zaznamenali jste nějaké problémy i vy? Dejte nám vědět do komentářů.

App Store apps

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.