Zavřít reklamu

lg-display-flexible-18-inch-oled-2-600x444

Výrobce mobilních telefonů a displejů Samsung, by měl údajně na začátku roku 2017 zahájit výrobu dvojice mobilních telefonů se speciálním ohebným OLED displejem. Samsung zkušenosti s ohebnými, respektive zahnutými displeji má, a to konkrétně u modelu Samsung Galaxy S7 Edge. Portál Bloomberg napsal, že obě dvě zařízení by mohla být odhalena již v 1. čtvrtletí roku 2017, což by odpovídalo, protože kdysi Samsung sdělil, že na únorové konferenci Mobile World Congress představí velký a taktéž revoluční produkt. Bloomberg dále uvedl, že bude mobilní telefon dostupný ve dvou velikostech (podobně jako iPhone 6 a iPhone 6 Plus).

Podle dostupných informací budou mít oba dva mobilní telefony velikost 5″ v normálním režimu, ale větší telefon bychom měli otevřít a udělat z něj 8″ tablet. Menší mobilní telefon bude mít tedy maximální velikost displeje 5″, ale neměl by být problém ho přeložit a zmenšit tak, aby se například vešel do těsných kapes. „Nový produkt od Samsugnu by mohl úplně změnit trh, a také vnímání mobilních telefonů,“ uvedl Lee Seung Woo, který je analytikem ve společnosti IBK Securities Co.

Smartphony, které mají teď údajně kódové označení „Project Valley“, prý nebudou podle analytiků vlajkové lodě, ale spíše se bude jednat o experimet, který ukáže, jak zákazníci reagují na ohebné obrazovky.

Pokud Samsung takový smartphone představí, můžeme pouze spekulovat jak se ke tomu postaví Apple. Podle několika názorů Apple představí pouze displej se zaoblenými rohy, ale nic nemůžeme potvrdit určitě.

samsung displej

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.