Zavřít reklamu

epouzdro icon1

Tisková zpráva: Mnoho majitelů jakéhokoliv jablečného zařízení se snaží si své zařízení chránit proti poškrábání nebo nechtěnému pádu. Zakoupit kvalitní příslušenství za výborné ceny je nyní jednoduché díky e-shopu ePouzdro.cz, který má veškeré příslušenství a kryty nejenom pro telefony značky Apple, ale i pro iPady, MacBooky nebo dokonce Apple Watch. Všechny samozřejmě potěší mnoho produktů, které jsou skladem a je možnost si je po objednání vyzvednout na pobočkách Zásilkovny po celé ČR a SR. Nechybí ani možnost zaplatit přímo v e-shopu kartou nebo si zboží nechat zaslat na dobírku.

V e-shopu ePouzdro.cz nezapomínají ani na majitele Apple Watch, pro které mají několik jedinečných výrobků. V sortimentu pro Apple Watch nalezneme desítky řemínků, ochranná tvrzená skla nebo speciální noční nabíjecí stojánky. Zmiňované řemínky jsou dostupné pro jablečné hodinky v obou velikostech.

Jak již název e-shopu naznačuje, tak ePouzdro.cz prodává především pouzdra pro mobilní telefony. V sortimentu nalezneme pouzdra, kryty a obaly téměř na všechny typy iPhonů a v rozsáhlé nabídce si vybere opravdu každý. Věřím, že majitele iPhonu zaujme především nová variabilní série iSpario Alu, která je dostupná pro iPhone 6/6S, iPhone 6 Plus/6S Plus. Jedná se o odolné kovové rámečky, které mají speciální výměnné kryty. Pokud se vám nebude aktuální design líbit, tak jednoduše dokoupíte nová akrylová skla, které lze snadno vyměnit. Uživatel tak nemusí kupovat úplně nový obal.

Pokud byste si přeci jenom v rozsáhlé nabídce e-shopu ePouzdro.cz nevybrali žádný z hotových designů, můžete si jednoduše nechat vyrobit vlastní kryt. Stačí pouze zaslat vlastní fotografii či logo, které bude následně na vybraný kryt natisknuto.

Pokud hledáte obaly, kryty, selfie tyče, ochranné fólie, stylusy, sluchátka a reproduktory či další příslušenství nejenom pro produkty od Applu, tak rozhodně navštivte webové stránky ePouzdro.cz.

epouzdro fb

Dnes nejčtenější

.