Zavřít reklamu

ikona icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

SpotFiles
Zkoušeli jste někdy vyhledat nějaký konkrétní soubor? SpotFiles vám s hledáním rozhodně pomůže, když zadáte konkrétní kritéria. Mezi kritéria může patřit název, datum, kdy byl soubor naposledy modifikován, velikost souboru a další.

[appbox appstore id872532550 oldprice=“29,99€“]

popCalendar
PopCalendar je maličký kalendář, který se vejde do vašeho menu bar a poskytne vám okamžitý přístup k vašemu časovému plánu. Pokud rádi využíváte svůj kalendář a píšete si do něj všechny události, tak se vám popCalendar určitě bude hodit.

[appbox appstore id645427315 oldprice=“0,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id586170998 oldprice=“7,99€“]

Tonality
Rádi vytváříte z vašich fotografií černobílé snímky? Pokud ano, tak Tonality je moderní černobílý fotoeditor, který byl vytvořen exkluzivně pro Mac. Tato aplikace je rychlá, účinná a pomůže vám rozvíjet vaší kreativitu. Tonality vám nabízí možnost vytvářet překrásné fotografie, ať už jste profesionál nebo amatér. Kdo včera zaváhal, tak dnes má možnost zakoupit Tonality za cenu 9,99€. Aplikace je nyní za tuto cenu, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id892581529 oldprice=“14,99€“]

Adware Doctor
Adware Doctor vám dokáže pomoci, když je váš internetový prohlížeč příliš pomalý, když vás internetový prohlížeč stále někam přesměruje a neustále na vás vyskakují reklamy. Tato aplikace vám odstraní veškerý adware a znovu obnoví váš internetový prohlížeč za pomocí jednoho kliknutí.

[appbox appstore id1068833647 oldprice=“9,99€“]

Converters
Converters je funkční aplikace, která vám pomůže jednoduše konvertovat mezi různými jednotkami. Tento cenný nástroj slouží pro každého, ať už je to profesionál nebo student, vyřešit každodenní problémy. Aplikace konvertuje více než 25 jednotek, které jsou rozděleny do 6 kategorií. Converters je aktuálně za cenu 0,99€, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id593070889 oldprice=“1,99€“]

Instant Translate
Instant Translate vám umožní překládat slova a fráze do více než 90 cizích jazyků. Převést také můžete text na mluvený projev a procházet v historii vaše vytvořené překlady. Aplikace nabízí ikonu v menu bar a vyžaduje připojení k internetu (vyjma vaší přeložené historie).

[appbox appstore id1005088137 oldprice=“2,99€“]

Dnes nejčtenější

.