Zavřít reklamu

apple-duha-rainbow-icon

To, co nosíme na sobě, vidí opravdu každý. Jaké by to ale bylo nosit outfit přímo od Applu? Málo komu se totiž poštěstí zakoupit oficiální tričko nebo se dostat na například na WWDC, kde každý vývojář dostane bundu přímo od Applu. Ve svém sídle má ale Apple speciální Campus Store, ve kterém prodává produkty, které v žádném jiném Apple Store nenajdeme. Jedním z nich jsou také trika a různé upomínkové předměty s logem nakousnutého jablka, které dostanou naprosto každého fanouška Applu.

Společnost nyní rozšířila nabídku Apple Storu v Infinite Loop o speciální edici retro triček. Na jednom z triček nalezneme staré duhové Apple Logo nebo staré Macintosh ikony. Určitě vás zaujme také jedno z trik, na kterém je úplně první logo Applu s Isaacem Newtonem. Pokud tedy triko přímo od Applu chcete, měli byste začít šetřit na letenky do Cupertina.

Apple tak rozšíří svou nabídku o další kousky, které doplní ostře kritizovaná trika. Vzhledem k tomu, jak si Apple na designu zakládá, působí „stará“ trika naprosto neprofesionálně a jeden z uznávaných zahraničních redaktorů napsal, že takové triko by bylo schopno navrhnout dítě v Malování na Windows. Galerii „starých“ triček naleznete zde. Na zmiňovaných trikách včetně retro edice nalezneme na cedulce nápis: „Designed by Apple in Cupertino, made in China.“

image-2-2
image-1-2
image-3-2

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.