Zavřít reklamu

wwdc16-190x190_2xVybírat vstupné 40 000Kč za čtyř denní konferenci, člověk by se zřejmě modlil, aby dokázal alespoň nějakou tu vstupenku prodat, ne však v případě Applu. Společnost Apple totiž dnes spustil tradiční možnost zapojit se do slosování o nákup vstupenek. Zájem o WWDC (Worldwide developers Conference) je totiž tradičně i přes cenu 1599$ za vstupenku tak ohromný, že Apple musí losovat, komu umožní si vstupenky koupit.

WWDC 2016 se bude konat v Moscone Center v San Francisku v Kalifornii od 13. do 17. 6. 2016. Na stejném místě se vývojáři sejdou již po desáté. Uvodní konference, na které Apple představí iOS 10 a OS X 10.12 se bude konat 13. 6. 2016 v Bill Graham Civic Auditorium.

„Se čtyřmi inovativními operačními systémy a novým intuitivním programovacím jazykem, který podporuje přes miliardu zařízení po celém světě ještě nikdy nebyla více vzrušující chvíle, aby jsme dali komunitu našich vývojářů dohromady,“ uvedl Philip Schiller, Apple Senior Viceprezident pro celosvětový marketing a dodal: „WWDC 201 6 bude mezníkem pro vývojáře, kteří kódují ve Swiftu a vytvářejí aplikace pro iOS, OS X, watchOS a tvOS. Všichni se k nám mohou přidat prostřednictvím live streamu nebo přímo v San Francisku.

WWDC

Vstupenky na WWDC 2016 stojí 1599$ a vývojáři, kteří je chtějí zakoupit musí být registrovanými členy Developer Programu společnosti Apple a musí být vylosováni Applem pro možnost zakoupit si vstupenky. Apple poskytne 350 vstupenek zdarma pro studenty a členy STEM organizací po celém světě a také 125 vstupenek zdarma pro vývojáře s finančním omezením.

Pokud se na WWDC chcete podívat, pak se můžete zaregistrovat přímo zde, nachystat si 1599$ na vstupenku, nějakou tu korunu na letenku a hotel a pak se modlit aby vás Apple vylosoval. Jen nezapomeňte, že možnost registrovat se do slosování o vstupenky platí jen pro členy Apple Developer Program, kteří jsou členy tohoto programu déle než od dnešního dne.

WWDC 2016

Dnes nejčtenější

.