Zavřít reklamu

ikonaV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

3D Converter
3D Converter vám pomůže konvertovat 2D video soubory na 3D video soubory. Aplikace také umí velmi rychle konvertovat 3D filmy na 2D/3D soubory bez ztráty kvality a mnoho dalšího.

[appbox appstore id689943536 oldprice=“2,99€“]

Magnet
Pokaždé když potřebujete kopírovat vybraný obsah z jedné aplikace do druhé, porovnat dva soubory vedle sebe či prostě potřebujete dělat více věcí najednou, tak potřebujete uspořádat svá okna na vaší obrazovce. Magnet vám to umožní snadno a rychle. Pokud vás tato aplikace zaujala, tak si můžete pročíst recenzi aplikace zde.

[appbox appstore id441258766 oldprice=“2,99€“]

CODIJY
CODIJY je fantastickou aplikací, která vám umožní přidávat barvy do černobílých fotografií bez ohledu na úroveň vašich editačních schopností. Stačí vybrat barvu, tahem zvolit oblast a je hotovo. Pohrajte si s barvami a uvolněte svou kreativitu.

[appbox appstore id1084016058 oldprice=“19,99€“]

PDF Converter
PDF Converter je užitečná aplikace, která dokáže rychle a kvalitně konvertovat všechny standardní PDF soubory na Wordové, PowerPointové, Excelové, textové, ePub, HTML a obrázkové soubory (TIFF, JPEG, PNG, GIF, BMP, TGA, PPM, JPEG2000 a další).

[appbox appstore id805450016 oldprice=“24,99€“]

plugSHIELD
V momentě, kdy máte spuštěnou aplikaci plugSHIELD, tak nikdo nemůže nic kopírovat z vašeho Macu. Chraňte své soubory před potencionálními zloději. Díky plugSHIELD váš Mac prostě bude odmítat jakoukoliv flešku, externí disk či paměťovou kartu. Aplikace také nabízí možnost nabíjet váš iPod či jiné iOS zařízení, aniž by na vás při připojení zařízení okamžitě vyskakovalo iTunes.

[appbox appstore id488464830 oldprice=“9,99€“]

4Video MP3 Converter
4Video MP3 Converter vám nabízí možnost konvertovat různorodé audio/video formáty na MP3, AAC, AIFF, ALAC, WAV a M4A. Aplikace také umí extrahovat audio z populárních video souborů jako např. M2TS, MTS, AVI, FLV, MP4, MOV.

[appbox appstore id689948958 oldprice=“9,99€“]

Calendar 366
Calendar 366 je kompletní menu bar kalendářem pro vaše události a připomínky. Přidávejte, prohlížejte a editujte vaše události i připomínky snadno a rychle. Stačí kliknout na ikonu a okamžitě dostanete pohled na vaše události, klikněte na konkrétní datum a zobrazí se vám detaily vaší události/připomínky.

[appbox appstore id1044630224 oldprice=“6,99€“]

Dnes nejčtenější

.