Zavřít reklamu

Apple media event 2016 iconJiž v pondělí 21. 3. 2016 představí Apple během své první letošní Keynote dlouho očekávané novinky. Na pódiu by se měl objevit iPhone SE, který se vrátí k 4″ displeji. Po boku s ním se očekává také představení iPad Pro s 9,7″ displejem a v neposlední řadě uvidíme také novinky z iOS 9.3, který by měl být ještě v pondělí večer dostupný veřejnosti.

Očekává se také, že Apple konečně představí 5K Display, který by měl nahradit dnes již velmi zastaralý Apple Thunderbolt Display 27″ a věříme, že nejeden majitel 5K iMacu se již nemůže dočkat až k němu nový displej připojí, stejně jako majitelé Mac Pro.

Přímý přenos z představení prvních letošních novinek společnosti Apple začíná v pondělí 21. 3. 2016 přesně v 18:00 našeho času a sledovat jej můžete buď na svém Macu s OS X nebo na zařízení s iOS přímo na apple.com Pokud používáte Android pak návod jak sledovat Keynote najdete v článku: Jak sledovat první letošní Apple Keynote na Androidu, pokud preferujete systém Windows, pak se na návod jak keynote sledovat můžete podívat přímo v článku: Jak sledovat první letošní Apple Keynote na Windows.

Během celého pondělního dne pro vás bude na LsA pracovat všech 7 redaktorů, kteří pokryjí informace o všech novinkách, které Apple představí. Pokud tedy chcete být v obraze sledujte LsA!

Apple Event 2016

 

Dnes nejčtenější

.