Zavřít reklamu

RandoPřiznejme si to, po většinu času se naše konverzace s přáteli a blízkými začnou opakovat. Všichni více méně následují stejný vzor od začátku do konce. Rando je bezplatná aplikace, která vám chce pomoct to změnit.

Jak už název vypovídá, myšlenka Rando je být zcela náhodný. Aplikace je jednoduchá a snadno ovladatelná.

Otevřete Rando, vyberte nějakou z nabídek Photo, GIF nebo Quote a pokud chcete, vyberte si kategorii. Rando pak zvolí zcela náhodný předmět a zeptá se, zda ho chcete někomu poslat.

Nyní jste na pozici, kdy se aplikace stane zajímavou. Aplikace se zeptá jestli chcete poslat náhodný obrázek naslepo. Jiný význam než rozmazaný náhled je, že nemáte tušení, co se aplikace chystá poslat. Asi si dokážete představit , že množství úzkosti, před odesláním náhodného GIFu vaší blízké osobě nebo zveřejnění na Twitteru, může být vysoké, a to je to, co dělá tuto aplikaci zábavnou. Samozřejmě pokud nejste typ, který riskuje, můžete klepnout na obrázek a odhalí se vám co aplikace chtěla poslat.

Jsou zde tři výchozí služby na sdílení podporované v Rando. To jsou SMS zprávy, Twitter a Facebook. Můžete si také vybrat jinou službu ke sdílení. Například můžete sdílet náhodné obrázky i přes oblíbené aplikace WhatsApp a Messenger.

[appbox appstore id1077039595]

rando-app
Rando

*Zdroj: CNET

Dnes nejčtenější

.