Zavřít reklamu

iOS 10 iconS příchodem WWDC (Worldwide Developers Conference) začíná Apple s rozsáhlým testováním nadcházejících systémů iOS 10 a OS X 10.12. Dokazují to údaje z Google Analytics zahraničního serveru Macrumros. Vůbec prnví uživatelé s novými systémy se objevily ke konci minulého roku, ale šlo jen o výjimečné situace. Nyní jde podle slov magazínu o stovky uživatelů denně a samozřejmě se předpokládá, že jejich počet bude nadále stoupat.

Apple respektive renomovaní vývojáři začali systém ve velkém testovat začátkem roku, přičemž jejich počet se zvýšil především v únoru. Podobnou informaci přinesl už minulý rok i server 9to5mac, který ve svých datech také zaznamenal několik zařízení s novým systémem.

OS X 10
OS X 10.12

iOS 10 navstevnost
iOS 10

Zatím není moc jasné, jaké novinky iOS 10 a OS X 10.12 přinesou, ale o desktopovém systému jsme se nedávno dozvěděli, že se pochlubí Siri a lehce pozměněným designem. Oba systémy by také měly nabídnout vylepšenou aplikaci Photos, která by měla zahrnovat některé nástroje z aplikace iPhoto.

Co se týče iOS 10, ten by měl podle nejnovějších informací nabídnout ještě lepší zabezpečení kvůli kauze s FBI a také nové Mapy se Street View, jelikož auta Applu ve dne v noci brázdí ulice v USA i v Evropě, aby namapovala co nejvíce měst. V iOS 10 se možná dočkáme ještě minimalističtějšího designu, což nám naznačil únik okna v iOS 9.3. Je ale otázkou, zda tomu tak ve finále skutečně bude. Poslední informací, kterou o iOS 10 víme, jsou nové emotikony, kterých se systém dočká pravděpodobně ve své první větší aktualizaci s označením 10.1. Doufat můžeme i ve vylepšený Control Center, který nám ukázal včerejší koncept, ale je jen na Applu, zda přání uživatelů vyslyší.

iPhone-5se-iPhone-7-concept-Curved-image-002

Dnes nejčtenější

.