Zavřít reklamu

iOS XKaždý červen Apple pořádá svou Worldwide Developers Conference v kongresovém centru Moscone West v San Franciscu, který pojme tisíce vývojářů z celého světa, jenž mají jedinečnou možnost setkat se zde s inženýry z Applu a s ostatními vysoce postavenými zaměstnanci v kalifornské společnosti. Apple samozřejmě doposud nezveřejnil, kdy přesně a jestli vůbec se bude letošní WWDC 2016 konat, ale plán přímo od Moscone Centera prozrazuje, kdy se letos nejspíš dočkáme představení iOS 10 a OS X 10.12

Během prvního, druhého, čtvrtého i pátého týdnu v červnu se totiž v Moscone West budou konat různé akce hned několika organizací, ale prázdné místo ve třetím týdnu nám naznačuje, že právě od 13. do 17. června by se měla konat WWDC 2016. Že je informace s velkou pravděpodobností pravdivá nám dokazuje i fakt, že Apple už od roku 2007 pořádá WWDC v prvních týdnech června vždy v Moscone West kvůli velké kapacitě návštěvníků, kterou je budova schopná pojmout.

Na WWDC 2016 by měl Apple s velkou pravděpodobností představit především nový OS X 10.12 a iOS 10. Dočkat bychom se ale měli také watchOS 3 a možní i novinek pro Apple Music, která byla na WWDC představena v minulém roce. Může se také stát, že se dočkáme hardwaru v podobě nových Maců či dokonce 4″ iPhonu nebo Apple Watch 2, o kterých se jednou tvrdí, že se jich dočkáme již v březnu tohoto roku a poté, že až v září po boku nového iPhonu 7. Podobné informace se točí i okolo údajného iPhonu 6c (iPhonu 7c nebo iPhonu 5e).

mosconecenter2016schedule-800x349
june2016mosconeschedule-800x594

iOS 10 OS X FB

Dnes nejčtenější

.