Zavřít reklamu

jic_icon

Také už se vám někdy stalo, že jste potřebovali nahrát telefonní hovor? Ať už byly vaše důvody jakékoliv, tak aktuálně na trhu není skoro žádný způsob, jak kvalitně nahrávat mobilní hovory. Na App Store sice najdete aplikace, které tuto funkci podporují, avšak mnoho z nich má omezení jenom na odchozí hovory. Ty, které fungují i na příchozí hovory obsahují mnoho in-app nákupů a spolehlivost nahrávání není vysoká. Nyní ale napadlo jednu z izraelskou společnost vytvořit odolný obal na iPhone, který by zároveň nahrával všechny telefonní hovory.

Obal „JIC – Just In Case“ má ve svém těle zabudovaný mikrofon, reproduktor, baterii, mikroprocesor a slot na microSD karty. Při přijetí hovoru se aktivuje mikrofon, který velice kvalitně ve formátu .mp3 nahrává jak váš hlas, tak hlas volajícího. Celý záznam je následně zaheslován a uložen na SD kartu. Společnost udává, že JIC vydrží na jedno nabití nahrávat až 8 hodin. Celý projekt je aktuálně ve stavu „crowdfoudingu,“ kdy na jednom z webů se tvůrci projektu snaží vybrat od veřejnosti 30 000$ (750 000 Kč).

Pokud se peníze vyberou, měli bychom se nového pouzdra dočkat na pultech obchodů v květnu 2016, a to za cenu 29.99$ (750 Kč). Je otázkou, zda-li autoři vyberou na projekt peníze, pokud ano, je dost možné že bude prodej pouzdra JIC podobně jako aplikace „Call Recorder Free“ v některých státech zakázána. Můžou za to zákony které zakazují nahrávání telefonních hovorů.

jic

//

*Zdroj: cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.