Zavřít reklamu

Ripple makerA baristi nebudou mít co jíst, tak by následující vynález charakterizovala Stella Zázvorková z legendárního filmu Pelíšky. Na trh totiž přichází Ripple Maker, který nepřekonají ani ti nejlepší latté arteři na této planetě. Ripple Maker dokáže namalovat do pěny vaší kávy cokoli, na co si jen vzpomenete.

Nejprve je důležité připravit klasickou kávu a šálek umístit do Ripple Makeru, kde se vytvoří samotná pěna. Obrázek, který chcete vytvořit pomocí Repple Makeru do něj jednoduše pošlete přes Wi-Fi ze svého iPhonu nebo alternativního telefonu nebo jej vyberete z předvolených možností přímo na displeji Ripple Makeru. Použít můžete od loga vaši společnosti přes texty až po klasické fotografie.

Celá sranda stojí 1299$, což je skutečně směšná cena ve srovnání s tím, kolik kavárny platí za samotné stroje na espresso, kde se ceny běžně pohybují od 15 000$ směrem nahoru. Právě pro profesionální sféru je přístroj určen a autoři sami nepočítají s tím, že by si tuto hračku někdo pořídil do domácnosti. To se má změnit až s levnější verzí, které se možná již brzy dočkáme.

coffee-ripples-cups-nimblechapps

banners_casestudies_20
Ripple Maker

banners_casestudies_06
Ripple_Maker_3

Dnes nejčtenější

.