Zavřít reklamu

Dnes se opět podíváme na další program od společnosti Wondrshare – konkrétně na Wondershare Fotophire Slideshow Maker. Od společnosti Wondershare jsme se na našem magazínu podívali už na nespočet skvělých programů, minule například na Fotophire Editing Toolkit, který slouží k celkové úpravě fotografií. Nyní tady ale máme Slideshow Maker, který se stará o to, aby z vašich fotografií udělal opravdu poutavou a zajímavou prezentaci. V případě, že byste chtěli vaše fotografie oživit a převést je do jednoduchého, ale přitom velice zajímavého videa, tak je Slideshow Maker přesně to, co hledáte. Pojďme se tedy společně podívat na přednosti a funkce programu Fotophire Slideshow Maker, abyste jej lépe poznali.

Proč zrovna Fotophire Slideshow Maker?

Možná se ptáte, proč byste si měli vybrat právě Fotophire Slideshow Maker od Wondershare. Odpověď je naprosto jednoduchá – program je velice jednoduchý na používání. Pokud už vlastníte nějaký program od Wondershare, tak máte vyhráno, jelikož používání všech programů od této společnosti je na stejné bázi. Pokud však ještě od Wondershare žádný program nevlastníte, tak rozhodně nezoufejte, jelikož ovládání je opravdu velice jednoduché a intuitivní. V první řadě se vám po zapnutí zobrazí tutoriál, který vás povede za ručičku celým procesem tvorby prezentace. Tento tutoriál vám tedy ukáže, jak na to. Poté už jej zcela jistě nikdy nebudete potřebovat.

fotophire_slideshow_1

Prezentace fotografií hotová během několika sekund

K tomu, abyste v programu Fotophire Slideshow Maker vytvořili prezentaci, stačí jen tři jednoduché kroky. Nejprve je samozřejmě třeba, abyste si vybrali, která fotografie budou součástí výsledné prezentace. Poté jen stačí tyto fotografie jednoduše naimportovat do programu. Jakmile se import dokončí, tak si stačí vybrat jedno z předpřipravených šablon. Pokud vás z menu nějaká zaujme, tak ji stačí jednoduše otevřít a podívat se ve videu na náhled. V případě, že nám šablona vyhovuje, tak ji aplikujeme. Poté už si jen stačí vybrat složku, do které chceme prezentaci uložit nebo sdílet na sociální sítě – například YouTube nebo Facebook.

Šablony jsou mocnou zbraní

Právě šablony jsou to, co dělají tento program programem, který je od ostatních odlišný. S Fotophire Slideshow Maker máte 100% jistotu, že si vždy vyberete tu nejlepší šablonu, která jednak vypadá dobře, a která je jednak momentálně moderní. Je jedno, jestli zrovna oslavujete narozeniny, narození dítěte a nebo jste byli s přáteli na dovolené. Fotophire Slideshow Maker disponuje předpřipravenými šablonami, které se hodí pro všechny možné události. Na výběr máte stovky různých šablon, které jsou navíc udržovány aktuální a stále se vylepšují.

fotophire_slideshow_2

Výběr správné hudby

Šablony jsou samozřejmě důležité, jelikož se starají o obrazovou stránku celé prezentace. Určitě ale víte, že i výběr správné hudby je neméně důležitý. Vaši prezentaci tedy můžete výběrem správné hudby parádně oživit. Jednoduše si stačí vybrat z několika desítek předpřipravených skladeb přímo z programu Fotophire Slideshow Maker. A pokud vám předpřipravené skladby v programu nevyhovují, tak se ničeho nebojte – samozřejmě si můžete naimportovat a použít hudbu vlastní, která se hodí k vašemu vkusu.

Sdílení výsledné prezentace

Jakmile je vaše prezentace hotová, tak si ji s největší pravděpodobností uložíte na disk. Určitě se zde ale nachází i jedinci, kteří by se chtěli se svou parádní prezentací fotografií pochlubit i okolnímu světu pomocí sociálních sítí. I s tím Fotophire Slideshow Maker počítal – pokud tedy chcete váš výtvor sdílet na sociálních sítích, můžete tak jednoduše učinit stisknutím tlačítka. Prezentace se poté připraví k nahrání na sociální síť a můžete ji zveřejnit. Jednoduché a prosté.

fotophire_slideshow_share

Další funkce a možnosti

Pokud chcete zabrouzdat hlouběji do programu Fotophire Slideshow Maker, tak samozřejmě můžete. V útrobách tohoto programu se skrývá opravdu skvělý program k tvoření prezentací. Mimo předpřipravených šablon a hudby se v tomto programu také nachází několik dalších funkcí a možností. Mezi vybrané z nich patří například: oříznutí obrázku tak, aby se obrázek dobře zobrazoval; jak dlouho se určité fotografie budou zobrazovat – tuto funkci využijete především u oblíbených fotek, u kterých chcete, aby byly vidět delší dobu; samozřejmě nesmí chybět také oříznutí videa, abyste si vy sami určili, jak dlouhá vaše prezentace bude; určitě také využijete možnosti efektů; otočení fotografií; či nastavení hlasitosti audia.

Závěr

Pokud chcete, aby vaše nejlepší fotografie vynikly a hledáte program pro tvorbu prezentací z fotografií, tak je Fotophire Slideshow Maker to nejlepší, co hledáte. Jednoduché používání, možnosti nastavení a parádní výběr šablon jsou ty pravé důvody, proč je Slideshow Maker to pravé ořechové. Fotophire Editing Toolkit si můžete samozřejmě vyzkoušet v trial verzi a pokud se vám s ním bude dobře pracovat, tak si jej můžete zakoupit. Jak už to bývá u Wondershare zvykem, tak máte více možností, jak si program zakoupit. V tomto případě si můžete zvolit předplatné na jeden rok, které vyjde na $19.99 a nebo doživotní licenci, která stojí $29.99. Wondershare Fotophire Slideshow Maker je samozřejmě dostupný jak pro jablíčkáře v podobě macOS verze, tak i pro uživatele operačního systému Windows. Osobně si myslím, že je právě investice do tohoto programu dobrým nápadem, pokud chcete vaše fotografie prezentovat opravdu zajímavým a především poutavým způsobem.

  • Wondershare Fotophire Slideshow Maker můžete zakoupit pomocí tohoto odkazu
fotophire_slideshow_maker_fb

Dnes nejčtenější

.