Zavřít reklamu

tvOSSpolečně se včerejším vydáním beta verzí iOS 9.3, OS X 10.11.4 a watchOS 2.2 vydal Apple také tvOS 9.2. O všech novinkách v iOS 9.3 jsme vás již informovali, ale Apple se docela činil i při vývoji nové verze tvOS. Ta totiž také přináší spoustu zajímavých novinek pro majitele nové Apple TV 4. generace a nechybí ani funkce nebo nové aplikace, o kterých se spekulovalo již od vydání první verze tvOS a nyní jsme se jich konečně dočkali.

Velkou novinkou je podpora Bluetooth klávesnic, které nyní můžete snadno spárovat s tvOS a výrazně si tak usnadnit psaní při hledání filmů, aplikací a dalšího. Systém se také dočkal podpory složek pro aplikace přímo na domovské obrazovce stejně jako je tomu na iOS nebo OS X v Launchpadu. Přibyla také aplikace Podcasty a lehké změny se dočkalo uživatelské rozhraní přepínání aplikací.

tvOS 9.2 přináší nové jazyk pro Siri. Konkrétně jde o americkou španělštinu a kanadskou francouzštinu. Při podržení tlačítka Play/Pause nyní lze zobrazit nabídku možností, která zahrnuje i rychlé přesunutí do složky nebo okamžité odstranění. Více můžete vidět na přiložených snímcích níže.

tvOS 2
tvOS 2
tvOS 2

tvOS 2
tvOS 2
tvOS 2

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.