Zavřít reklamu

Google iconRok 2015 končí a pretože to už nevyzerá, že by sa počas zvyšných dní udialo niečo významné, rozhodli sme sa už teraz priniesť vám súhrn toho, čo hľadali česi a slováci na Google najčastejšie. Zatiaľ čo české štatistiky sme vám priniesli pred niekoľkými dňami, slovenské štatistiky prinášame dnes, v deň, ktorý je, žiaľbohu a občas aj chvaľabohu, že žiaľbohu, k tomu koncu roka, chvaľabohu, predsa len o niečo bližšie.

Zrejme neprekvapí, že niektoré štatistiky súvisiace s dianím vo svete, sa v oboch krajinách umiestnili na popredných priečkach. Skvelým príkladom toho sú určite najväčší skokani, kde sa objavila obľúbená hra Agar.io (alebo Agario), ako aj Tour de France 2015. Paradoxne sa Sagan v tabuľke vôbec neobjavil. Zato sme najčastejšie hľadali Káju, ktorému v súčasnosti zdravie neslúži tak dobre ako doposiaľ a veríme, že sa uzdraví.

V tabuľkách oboch krajín hviezdila otázka „Kto je gejmr“ (….kto?), ale slováci mali aj o niečo rozumnejšie otázky, ktoré som sa neraz pýtal aj ja. Mimo iného, prečo ľuďom hrabe, ako schudnúť (neúspešne) a v neposlednom rade, čo je dobré na opicu. Verím, že táto otázka bude už o pár dní kraľovať slovenskému Googlu. Stretnúť sme sa mohli aj s viacerými ďalšími kurióznymi otázkami. Napríklad, ako sa to robí (čo presne?), kto je iluminát, kto je hipster (odpoveď nájdete u nás!) alebo prečo sú v syre diery. No a nechýbajú ani rozumné otázky na technické pojmy, napríklad čo je to NFC, Viber, LTE a ďalšie pojmy, ktoré naši operátori používali viac, ako kedy predtým. Ale dosť bolo rečí, tu je výberovka Top 10 vo všetkých vyhľadávaných kategóriách. Našli ste medzi nimi aj vami vyhľadávané pojmy? ?

Google lsa

Dnes nejčtenější

.