Zavřít reklamu

Google iconPřed pár dny zveřejnil Google respektive YouTube žebříček nejpopulárnějších videí v roce 2015. Více si můžete přečíst přímo zde. K YouTube Rewind, se dnes připojila i statistika nejvyhledávanějších slov na Googlu v roce 2015. Na oficiálních stránkách si můžete zobrazit statistiky pro určitou zemi včetně České republiky. Seznamy pro ČR pak můžete vidět o kousek níže, kdy je pro každou kategorii uvedeno 10 nejvyhledávanějších slov nebo frází.

Ve světě byl pak nejvyhledávanější útok na Paříž a samozřejmě také migrační vlna. Populární byly ale také Star Wars, které dnes v noci vstupují do kin nebo zpěvačka Adele. Na začátku roku patřily mezi nejvyhledávanější záhadné šaty, u kterých každý viděl jinou barvu.

Za zmínku rozhodně stojí, že spotřebitelské technice kraloval letos iPhone 6s, hned na třetím místě se umístily Apple Watch a na čtvrtém iPad Pro. Na druhém místě pak skončil Samsung Galaxy S6 a na místě pátém LG G4. Statistiku pro spotřební elektroniku můžete vidět níže a hned pod ním pak všechny výsledky vyhledávání pro Českou republiku.

Největší skokani za rok 2015

Nejhledanější výrazy s „2015“

Největší skokani mezi celebritami

Největší skokani se slovem „jak“

Největší skokani se slovem „proč“

Největší skokani se spojením „co je“

Největší skokani se spojením „kde je“

Největší skokani se spojením „kdo je“

Největší skokani se spojením „kdy je“

Dnes nejčtenější

.