Zavřít reklamu

icon 620092_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

City Jazz
Jste milovníky jazzu? V tom případě je aplikace City Jazz pro vás to pravé. Tato aplikace vám přináší výběr nejlepších rádiových stanic z celého světa, které vysílají nepřetržitý příval jazzové hudby ve vysoké kvalitě.

[appbox appstore id949882202 oldprice=“5,99€“]

Weather Dock
Hledáte aplikaci, která vám poskytne detailní informace o nadcházejícím počasí? Weather Dock vám přináší informace o počasí přímo na vaší obrazovku. Aplikace nabízí aktuální stav počasí i předpověď počasí. Weather Dock aktualizuje počasí každých 60 minut. Aplikace nabízí přehledné a designově pěkné uživatelské prostředí.

[appbox appstore id571197687 oldprice=“3,99€“]

Calendar 366
Calendar 366 je kompletní menu bar kalendářem pro vaše události a připomínky. Přidávejte, prohlížejte a editujte vaše události i připomínky snadno a rychle. Stačí kliknout na ikonu a okamžitě dostanete pohled na vaše události, klikněte na konkrétní datum a zobrazí se vám detaily vaší události/připomínky.

[appbox appstore id1044630224 oldprice=“6,99€“]

Candela
Candela je jednoduchou a elegantní aplikaci, která vám umožní ovládat vaše světla (Philips Hue) přímo z vašeho menu bar.

[appbox appstore id985730020 oldprice=“1,99€“]

IMAGEmini
IMAGEmini je aplikací, která se zaměřuje na změnu velikosti snímků. Umožní vám také optimalizaci vašich fotografií. Tato aplikace vám pomůže ušetřit mnoho místa a také můžete s její pomocí sdílet s vaše fotogragie s plným rozlišením. Podporuje 70 různých druhů formátů.

[appbox appstore id771501095 oldprice=“14,99€“]

Inpaint 6
Inpaint 6 je aplikací, díky které budete moct odstranit nechtěné objekty či osoby na vaších fotografiích. Aplikace dále umí restaurovat staré fotografie, odstranit vodoznak, vrásky či skvrny na vaší pokožce, různý text či loga z vašich obrázků a mnoho dalšího.

[appbox appstore id906524969 oldprice=“19,99€“]

Unlocker Expert
Unlocker Expert je výkonnou aplikací, která vám umožní dešifrovat zaheslované Adobe Acrobat PDF soubory. Jedná se o profesionální PDF nástroj, který odstraní veškerá omezení ohledně kopírování, editování či tisknutí PDF souborů.

[appbox appstore id897745149 oldprice=“9,99€“]

The Lord of the Rings
Temný Lord Sauron vyhrožuje zničením Middle-earth a pouze Hobbit ho může zastavit. Spolu se svými přáteli musí Frodo Baggins cestovat do Mount Doom a mrštit Sauronovým prstenem do ohnivé propasti a ukončit tak vládnutí Lorda Saurona. Ta nejmenší osoba může změnit směr osudu, i když je vyrobena pouze z LEGA. Staňte se Frodem nebo si zahrajte více než 80 postav a pusťte se do epického dobrodružství.

[appbox appstore id586620092 oldprice=“19,99€“]

Macbook Pro Retina 15inch. Photo: Josh Valcarcel Photo: Josh Valcarcel

Dnes nejčtenější

.